24 C
Vaslui
03-iul.-2022

Corneliu Mihalache condamnã disputele din PD-L

POZITIE În conditiile agitatiei din interiorul PD-L Vaslui, Corneliu Mihalache a tinut sã-si facã publicã pozitia. “Nu sunt nici pro Dan Marian, nici pro Dragos Iftime, sunt pro PD-L”

Conform declaratiilor si actiunilor din aceastã sãptãmânã, în interiorul Organizatiei PD-L Vaslui, existã douã tabere, una condusã de proaspãtul presedinte Dan Marian si una a fostului presedinte Dragos Iftimie. Si, totusi, mai existã si o a treia tabãrã, cea care încearcã sã facã liniste în partid. Corneliu Mihalache le cere tuturor celor “ agitati” sã se linisteascã pentru cã agitatia lor nu face decât rãu organizatiei. “În primul rând, ca prim-vicepresedinte al Organizatiei Judetene PD-L tin sã atrag atentia cã scandalurile din interior nu fac bine nimãnui, decât, poate, adversarilor politici. Ca membri PD-L, trebuie sã respectãm hotãrârile care se iau la nivel central. Si eu, la rândul meu, am fost numit presedinte interimar si am fost înlocuit fãrã explicatii chiar dacã, în mandatul meu, PD-L Vaslui a obtinut, pentru prima datã, în istoria sa trei parlamentari. M-am conformat si mi-am continuat activitatea politicã din noua functie fãrã a contesta decizia sau persoana nou numitã în locul meu. În aceste conditii tin sã precizez cã nu m-am implicat si nu mã voi implica niciodatã în disputa personalã dintre Dan Marian si Dragos Iftimie, care acum sunt adversari desi acum câteva luni erau foarte buni prieteni si au pus umãrul, împreunã cu altii, la demiterea mea. De altfel, am prevãzut si m-am exprimat în interiorul organizatiei referitor la ce se va întâmpla în partid. Era de asteptat cã vor deveni adversari cât de curând. În plus, tin sã precizez cã nu i-am sustinut pe niciunul sã ajungã presedinte si nici nu m-am aliat cu niciunul, împotriva celuilalt” a declarat Corneliu Mihalache

Îndemn la calm si…la muncã

Corneliu Mihalache insistã asupra faptului cã mai important decât viitorul apropiat, cine e sau cine va fi presedinte, conteazã cum se va prezenta organizatia la alegerile locale din 2012, alegeri care pot face istorie la Vaslui, în sensul în care pentru prima datã PSD va pierde suprematia. “Asa cum am afirmat si ieri, în conferinta de presã, consider cã organizatia va functiona si va avea succes doar atunci când fiecare membru îsi va asuma o responsabilitate concretã. Din pãcate sunt multe persoane în cadrul organizatiei care îsi risipesc energia creând grupãri si întretinând conflicte, în loc sã vinã cu ceva constructiv, ceva care sã întãreascã unitatea mebrilor organizatiei. La acest moment PD-L este singura alternativã capabilã sã schimbe raportul de forte si în judetul Vaslui. Asa cum am fãcut si pânã acum, mã voi implica din toate punctele de vedere, inclusiv financiar, pentru sustinerea actiunilor organizatiei. Sunt convins cã în PD-L Vaslui sunt multi sustinãtori a acestei idei, iar cei care sunt condusi de orgolii si interese personale se vor auto-elimina. Sper ca betia puterii sã nu-i împingã pe acestia sã distrugã ceea ce s-a construit bun în ultima perioadã la Vaslui”, a adãugat Corneliu Mihalache.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here