spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

Coșmar rutier în prima parte a zilei pe zona rond Canta – intersecția Moara de Foc

- Advertisement -

Șoferii și pasagerii CTP, deopotrivă, au îndurat un coșmar rutier în prima parte a zilei pe zona rond Canta – intersecția Moara de Foc. O lucrare de reabilitare a căilor de rulare pe traseul intersecție Moara de Foc – zona pasaj Băncilă a creat un ambuteiaj major spre capătul cartierului.

Coada de mașini s-a întins de la intersecția Moara de Foc și până la rond Canta: pe acest traseu care, de regulă, e tranzitat în câteva minute, marți dimineață timpii au ajuns minimum 25 de minute. Pe Canta, peisajul era dezolant, dacă ținem cont și de numeroasele vehicule de tonaj greu care tranzitează zona.

Semafoarele pe traseul rond Canta – intersecție Moara de Foc au fost ținute în funcțiune, în condițiile în care niciun polițist local nu a fost mobilizat de Primărie în încercarea de a fluidiza traficul.

O problemă a fost și modul în care muncitorii lucrau la căile de rulare, fără a fi funcțională vreo minimă protecție împotriva prafului, după cum se poate constata și în imaginile surprinse de ZDI…https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/cosmar-rutier-in-prima-parte-a-zilei-pe-zona-rond-canta-intersectia-moara-de-foc-foto–1627120.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.