1.7 C
Vaslui
28-ian.-2023

Coșmarul lui Dan Negru în India: „Am fost la un pas de dezastru!” Clipele cumplite prin care a trecut

- Advertisement -

Plecat la sfârșitul anului trecut în India, în vacanță, alături de familia sa, Dan Negru a fost la un pas de dezastru, așa cum el însuși a povestit. A avut proasta inspirație să cumpere mâncare de pe stradă. Prezentatorul TV a povestit că, în timp ce se plimba prin orașul New Delhi, s-a oprit să-și cumpere de mâncare de la tarabele amenajate în cadrul festivalului „Street Food”.

La puțin timp după ce mâncat i s-a făcut atât de rău încât abia a mai putut să stea în picioare. Norocul a fost soția lui. De profesie medic, avea cu ea trusa de medicamente și a știut să-i dea exact ce a avut nevoie.

Nu sunt mulți români în New Delhi, dar cu ăia puțini m-am întâlnit datorită social media. Am fost totuși la un pas de dezastru când nu m-am putut abține și am încercat un fel de mâncare de pe stradă, de la Street Food. Am simțit după o oră că-mi fuge pământul de sub picioare de rău ce-mi era, dar m-a salvat soția mea care, medic fiind, pleacă mereu cu un bagaj ticsit de medicamente. Am luat cred că vreo 100 de pastile și a doua zi mi-a trecut”, a spus Dan Negru, pe rețelele sociale…https://adevarul.ro/showbiz/vedete/cosmarul-lui-dan-negru-in-india-am-fost-la-un-2235967.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.