Costin Mărculescu a murit! Cunoscut ca un fan înrăit al Craiovei, actorul a fost găsit mort în cadă. Ce avere avea şi cum ajunsese la sapă de lemn!

Cunoscutul actor Costin Mărculescu a fost găsit decedat în cadă, în locuința sa, cu doar câteva săptămâni înainte să împlinească 51 de ani. Actorul a avut, în ultimii ani, mai multe probleme, printre care un proces deschis de creditori. Mai exact, creditorii deschiseseră un proces după ce trimiseseră mai multe somații la „Compania Artistică Costin Mărculescu SRL”, societate deținută de regretatul actor. Având în vedere că banca nu a primit niciun răspuns din partea companiei, în urma sesizărilor, aceasta i-a intentat un proces lui Mărculescu, prin care putea obține o treime din veniturile încasate în calitate de manager al firmei.

Ce avere avea Costin Mărculescu şi cum ajunsese la sapă de lemn

În ultimii ani, Mărculescu s-a confruntat cu probleme financiare incredibile. În 2019 au apărut informațiii conform cărora firma lui Mărculescu, numită „Compania Artistică Costin Mărculescu SRL”, înregistrase pierderi de aproximativ 20.000 de euro. În plus, Mărculescu era căutat de recuperatori pentru o datorie în valoare de 8.265,09 lei. „Din 1999, până în 2005, agenția mea a avut cam 25.000 de absolvenți. În mod normal trebuia să fiu miliardar. Numai că eu am dat întotdeauna cu zece mâini la cei de lângă mine. Angajații mei erau în jur de 150. Deci am dat ani de zile pâinea la 150 de oameni și la un grup de zeci mari artiști cu care am colaborat. Foarte mulți, din ambele categorii, după ce cineva mi-a distrus agenția, nu mi-au mai dat niciun telefon. Ceea ce nici nu mă miră, de altfel.

Oamenii sunt ok cu tine când au avantaje. Când mi-a fost distrusă agenția, eu mi-am pierdut vila din Pipera, mașinile, banii, bijuteriile, tot. Peste toate astea, am rămas și cu vreo 100.000 de euro datorii. De opt ani de zile, deși am apărut în peste 2.500 de emisiuni la toate televiziunile, mi-am dat seama acum că toată lumea s-a folosit de mine”, a mărturisit Costin Mărculescu, în 2013.

Costin Mărculescu, fan înrăit al Craiovei, a plecat plin de sânge de la o partidă

Costin Mărculescu era cunoscut ca fiind un fan înrăit al Universității Craiova.

La o paritdă, desfășurată anul trecut, între Dinamo și Craiova, Mărculescu a avut parte de un incident neplăcut. Acesta și-a spart arcada după ce a căzut pe scările Arenei Naționale, la finalul meciului. Inițial, acesta a refuzat să meargă la spital, însă, în urma insistențelor unui tânăr aflat la locul incidentului, regretatul actor a acceptat să meargă la spital pentru mai multe investigații. …https://www.prosport.ro/fotbal-intern/diverse/costin-marculescu-a-fost-gasit-mort-in-cada-ce-avere-avea-si-cum-ajunsese-la-sapa-de-lemn-19040141?utm_source=OneSignal&utm_medium=Push&utm_campaign=marculescu
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ