11.6 C
Vaslui
20-mai-2022

Cove, la un pas de moarte. Destăinuiri tulburătoare despre experimentul care i-ar fi putut fi fatal: „Am trecut strada şi m-a lovit maşina”

A devenit cunoscut odată cu emisiunea „Surprize, surprize” prezentată de Andreea Marin. Apoi şi-a prezentat propriile emisiuni, sfârşitul anului 2021 prinzându-l la Prima TV, unde este coprezentator al emisiunii „Flash Monden”, alături de Diana Bart. Despre viaţa privată a lui Cove nu se ştiu multe lucruri. Important de ştiut este faptul că, deşi a avut o viaţă de poveste, în general fără lipsuri, a avut şi momente pe care le-ar vrea uitate.

Cove a fost la un pas de moarte. Actorul a povestit, într-un interviu recent, cum, în copilărie, i-a trecut glonţul pe lângă ureche. Doar norocul a făcut ca acea întâmplare, „un experiment”, cum îl numeşte el, să nu se termine cu o tragedie.

Cove, la un pas de moarte. S-a vrut şmecher, dar dorinţa lui a frizat moartea

În copilărie, eram aşa, mai şmecher. Şi am făcut un experiment ce putea fi fatal. Am trecut strada cu ochii în sus şi m-a lovit maşina. Am avut noroc, am scăpat. Mă credeam şmecher şi nu a fost asta. Cred că văzusem vreun film cu supereroi. Am fost la un pas să nu mai fiu, dintr-un teribilism de puşti, dar, totuşi, iată că mai sunt„, a povestit Cove pentru OK Magazinehttps://www.romaniatv.net/cove-la-un-pas-de-moarte-destainuiri-tulburatoare-despre-experimentul-care-i-ar-fi-putut-fi-fatal-am-trecut-strada-si-m-a-lovit-masina_6030703.html

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here