Covid-19 la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Un cadru didactic şi un student, diagnosticați cu Covid-19

Coronavirusul loveşte Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Un cadru universitar şi un student din cadrul Facultăţii de Drept au fost diagnosticaţi cu virusul SARS-CoV-2. În acest moment, s-au declanşat procedurile epidemiologice ce se iau în cazul depistării persoanelor infectate cu virusul Covid-19.

Se pare că persoanele ar fi contactat virusul de la seminarii, deoarece la Facultatea de Drept din cadrul UAIC Iaşi s-a optat pentru modalitatea „față în faţă” a desfăşurării cursurilor.

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) organizează joi, 8 octombrie 2020, începând cu ora 17, un eveniment online de lansare a proiectului „Start experienta – START.EXE”, la care vor participa prof. univ. dr. Tudorel TOADER, rectorul UAIC, Mihai CHIRICA – Primarul Municipiului Iași, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai instituțiilor partenere și ai studenților. …https://www.bzi.ro/covid-19-la-universitatea-alexandru-ioan-cuza-din-iasi-un-cadru-didactic-si-un-student-diagnosticati-cu-covid-19-exclusiv-4043664?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ