spot_img
17.3 C
Vaslui
30-mai-2023

Cozonacul dulce moldovenesc si cosurile de Paste la cofetãriile Ducinella din judet sfideazã scumpirile. Sase oferte tentante!

spot_imgspot_img
- Advertisement -
ZIUA TA, UN PIC MAI DULCE…Preturile de la Dulcinella, la produsele de cofetãrie, patiserie si plãcintãrie au rãmas normale, chiar dacã de câteva sãptãmâni s-a dat startul la maratonul scumpirilor. Maestrii cofetari de peste Prut au gãsit solutia sã tinã în frâu scumpirile la materiile prime, punând la bãtaie priceperea lor, dar mai ales dragostea cu care gãtesc pentru pofticiosi

IEPURASUL DE PASTE…„Dulcinella” vine acum, în pragul sãrbãtorilor de Paste, cu sase oferte incredibil de tentante. „Ziua ta, un pic mai dulce” este mottoul atelierelor de cofetãrie artizanalã „Dulcinella”, ateliere în care se fac produse de cofetãrie, patiserie si plãcintãrie traditionale moldovenesti, dar si inovatoare, în mare parte retete proprii, gândite si fabricate 100% artizanal. Asa cã dati nãvalã la cofetãriile Dulcinella, unde mesterii cofetari de peste Prut, cunoscuti pentru plãcintele lor savuroase, vã asteaptã cu drag. Pentru cei care vor sã facã cadouri apropiatilor, cofetãriile Dulcinella au cosuri de Paste, cu produse unicat si vinuri moldovenesti foarte cãutate de cunoscãtori la preturi incredibil de mici. Fiindcã scumpirile din ultima perioadã nu i-au afectat pe maestrii cofetari de peste Prut, care din respect pentru vasluieni, bârlãdeni si huseni merg cu preturile vechi, iar produsele lor sunt atât de bune încât te lingi pe degete !

Nu ratati ofertele „Dulcinella” din Vaslui, Bârlad si Husi ! Vreti sã savurati un mic dejun delicios, o plãcintã, plus o cafea sau un ceai cu doar 7,99 lei? Atunci, alegeti cu încredere „Dulcinella”! . La Vaslui, cofetãriile sunt pe strada Traian, la parterul blocul 227 si pe strada Stefan cel Mare, nr. 199., în intersectia de la cinematograful Independenta. Bârlãdenii gãsesc atelierul de duciuri „Dulcinella” pe bulevadul Primãverii, nr. 16, Bl.G8, sc. F, parter, în zona Gura Leului, iar husenii în Piata Tricolorului, pe strada A.I.Cuza, la parterul blocului H5. Dacã aveti dimineata ocupatã si nu puteti ajunge la „Dulcinella”, atunci alegeti sã vã faceti seara dulce: în ultimele douã ore de program, aveti reducere de 40% la orice produs marca Dulcinella.

Alege patru prãjituri de la Dulcinella si plãtesti doar trei! Cosul de Paste, solutia pentru cei ocupati

„Dulcinella” mai vine în fata pofticiosilor din judetul Vaslui cu o ofertã de senzatie. Cea mai dulce formulã de 3+1: cumpãrati trei prãjituri si pe a patra o primiti cadou. Cum sãrbãtorile se apropie, „Dulcinella” s-a gândit si la cei care, foarte ocupati, nu au timp sã umble prin mai multe magazine sã-si facã cumpãrãturile „de dulce”, asa cã un „Cos de Paste” (care poate sã continã cozonac, macarons, vin pastoral, miere, biscuiti/fursecuri etc.) poate fi solutia idealã. Nu trebuie sã ratati nici oferta la cozonac cu umpluturã de nucã, la pretul avantajos de 33,99 lei. Dacã vã este dor sã gustati cu prietenii mai multe prãjituri, cu arome diferite, „Dulcinella” vã sare în ajutor si vã oferã „DulciMix”, pentru momente dulci împreunã, un platou cu mini prãjituri delicioase. Sunt sase oferte de neratat la „Dulcinella”. Puteti sã oferiti un cadou special si unic celor dragi, alegând „Dulcinella”.

Mai multe informatii pe https://www.dulcinella.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.