spot_img
22.2 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Credea cã e Neo din Matrix!

- Advertisement -

Un student bârlãdean la Timisoara, s-a aruncat în gol de la etajul zece

NEBUNIE Tânãrul în vârstã de 28 de ani, care a murit dupã ce s-a aruncat de pe blocul de 10 etaje, se bãnuieste cã ar fi Valentin Andrei Ghiorghe, din Bârlad. Bãnuiala politistilor timisoreni vine de la faptul cã bârlãdeanul fusese examinat de psihologi si medici cu doar câteva ore înainte de sinucidere, el intentionând sã se arunce de pe un alt bloc, afirmând cã este Neo din Matrix si cã vrea sã-l salveze pe Dumnezeu. Politistii au deschis o anchetã pentru a stabili cu exactitate identitatea cadavrului, sinucigasul fiind desfigurat în urma impactului cu solul. Politistii bârlãdeni au fãcut legãtura politistilor timisoreni cu tatãl tânãrului Valentin Ghiorghe, care a si plecat la Timsoara ca sã vadã dacã cel mort este fiul sãu.

Pe 3 aprilie, la Timisoara, s-a sinucis un tânãr de 28 de ani, rãmas pânã la închiderea editiei neidentificat oficial. Politistii timisoreni bãnuiesc cã este vorba de un tânãr student din Bârlad, Valentin Ghiorghe, deoarece acesta a fost prins cu câteva ore înaintea tragediei în timp ce se urca pe acoperisul blocului în care locuieste chiar purtãtorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Timis, inspectorul Marinela Hotico. Chemati la fata locului, politistii au reusit sã îl imobilizeze pe tânãr, care a fost coborât cu ajutorul pompierilor. A fost retinut si atunci s-a si stabilit identitatea acestuia: Ghiorghe Valentin, de 28 de ani, din Bârlad. El a fost supus unei examinãri medicale si psihologice la Clinica de Psihiatrie « Dumitru Pamfil » din cadrul Spitalului Judetean Timisoara. Tânãrul le-ar fi repetat de mai multe ori medicilor specialisti cã el este personajul Neo din filmul “Matrix”, scopul lui în viatã fiind sã îl apere pe Dumnezeu. Medicii au stabilit cã studentul Valentin Ghiorghe nu reprezintã un pericol pentru nimeni, nici chiar pentru el însusi, astfel cã au decis sã nu îl interneze. Câteva ore mai târziu, politistii au fost anuntati cã un tânãr se urcase pe un alt bloc, de data aceasta înalt de zece etaje, de unde s-a aruncat în gol. În urma impactului cu solul, tânãrul a fost desfigurat. Politistii timisoreni trebuie sã îi stabileascã identitatea sinucigasului, existând bãnuieli cã el ar fi chiar Valentin Ghiorghe, cel pe care îl retinuserã duminicã dimineata, dupã ce s-a urcat pe blocul de patru etaje. În acest caz, a fost deschisã o anchetã.

,,Nu prezenta un comportament sinucigas“

“În momentul în care pacientul a ajuns la spital, el era linistit si a cooperat cu medicii. Pacientul a negat faptul cã ar fi intentionat sã se sinucidã si cã actiunile lui au fost un fapt de bravurã. Tânãrul a refuzat sã rãmânã internat, iar medicii nu au putut sã îl forteze, mai ales cã nu prezenta un comportament sinucigas“, a spus Liana Dacilescu, purtãtoarea de cuvânt a Spitalului Judetean din Timisoara si a Clinicii de Psihiatrie “Dumitru Pamfil”. Valentin Ghiorghe este din Bârlad, fiind student la Facultatea de Inginerie Geneticã din Timisoara. Tânãrul a fost de curând la mama sa în Italia, unde aceasta se aflã la muncã. Nimic din comportamentul sãu nu a condus pe pãrintii sãi sã creadã cã fiul lor ar fi în stare de asa ceva. Politistii bârlãdeni au anuntat ieri pe tatãl tânãrului de bãnuielile politistilor timisoreni, punându-l în legãturã cu acestia. Omul a plecat la Timisoara, pentru a vedea dacã sinucigasul este fiul sãu. Politistii cerceteazã si posibilitatea ca Valentin Ghiorghe sã fi consumat, înainte de sinucidere, substante psihoactive (etnobotanice), pentru cã acesta ar fi afirmat înainte de a se arunca în gol cã doreste sã zboare, exact ca personajul din filmul sãu preferat, “Matrix”, iar pe un site de socializare acesta ar fi postat acum câteva zile cã “Numãrãtoarea inversã a început…” (Countdown has begun …. 28.03.20100 ora 1.55).

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.