spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

Cresc temperaturile în toată țara, dar nu scăpăm de ploi. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

- Advertisement -

ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, pe regiuni. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor începe crească treptat în toată țara, ajungând și la 27 de grade zilele următoare. Cu toate acestea, nu scăpăm de ploi.

Vremea în Moldova

Vremea se va încălzi treptat până la începutul celei de a doua săptămâni. Media maximelor va crește de la 15…16 grade în primele zile, până în jurul a 24 de grade în ultimele, iar a minimelor, de la aproximativ 5 grade la început, până spre 11…12 grade la final. În intervalul următor, în general, media maximelor va avea variații între 22 și 26 de grade, iar a minimelor între 10 și 14 grade. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în perioada 19 – 26 mai.

Vremea în Dobrogea

Vremea va fi într-un proces de încălzire treptată, până în jurul datei de 22 mai. Media maximelor va porni de la 16 grade și va ajunge până spre 24 de grade, iar a minimelor va fi de aproximativ 7…8 grade în prima zi și în jurul a 13 grade la final. În zilele care vor urma, valorile termice, în medie, vor oscila între 22 și 25 de grade maximele și între 12 și 15 grade minimele. În prima săptămână, doar pe arii restrânse vor fi posibile averse slabe, apoi acestea vor apărea pe spații mai mari și vor fi mai frecvente.

Vremea în Muntenia

În primele cinci zile, valorile termice vor fi asemănătoare, iar media maximelor va atinge 18…19 grade, în timp ce a minimelor se va situa în jurul a 7 grade. Va urma o încălzire, până la începutul celei de a doua săptămâni, de 5…6 grade. În următorul interval nu vor mai fi variații importante, în general, media maximelor se va situa între 24 și 27 de grade, iar a minimelor între 11 și 14 grade.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/meteo/cresc-temperaturile-in-toata-tara-dar-nu-scapam-de-ploi-prognoza-meteo-pentru-urmatoarele-doua-saptamani-2790857

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.