-7.2 C
Vaslui
08-feb.-2023

CRESTE ÎNTR-UN AN CÂT ALTII ÎN SAPTE

- Advertisement -

Paul Papp este fotbalistul cu cele mai multe minute jucate pentru FC Vaslui în acest sezon

ASCENSIUNE La doar 21 de ani, Paul Papp a devenit un jucãtor esential pentru FC Vaslui, tânãrul fundas fiind fotbalistul cel mai folosit în aceastã editie a Ligii I. Papp a absentat în doar douã partide si atunci datoritã unor suspendãri de pe urma cumulului de cartonase. Evolutiile aproape fãrã cusur i-au adus distinctia de “cel mai bun fundas din Liga I, în anul 2010” si au atras dupã sine si firestile convocãri la echipa nationalã.

În trei sezoane petrecute la Vaslui, Paul Papp s-a transformat dintr-o tânãrã sperantã într-o certitudine. Fundasul adus de la FC Botosani în 2008, i-a depãsit pe Andronic sau Mardare, cei cu care era comparat la început, si a devenit una din piesele de bazã din angrenajul lui Viorel Hizo. Desi a fost jucat si pe posturi mai incomode, Papp s-a adaptat si a încercat sã-si facã cât mai bine treaba oriunde a fost folosit. Evolutiile sale de la echipa de club l-au fãcut pe selectionerul Rãzvan Lucescu sã îl cheme tot mai des la lotul national si i-au fãcut pe reprezentantii FRF sã îl numeascã “cel mai bun fundas din Liga I în anul 2010”.

Ei au dus greul în acest an

Paul Papp a fãcut stagiunea aceasta, cel mai bun sezon din carierã si a contribuit decisiv la performanta pe care “galben-verzii” au înregistrat-o. Tânãrul fundas a fost omul cu cele mai multe minute jucate, 2859, el începând 32 de partide ca titular. Alãturi de el, Dusan Kuciak(2700), Wesley(2624), Milanov (2584) si Sânmãrtean(2368) au fost alti fotbalisti ce au dus greul în aceastã editie a Ligii I.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.