22 C
Vaslui
02-iul.-2022

Crimă ca în filmele de groază. Şi-a înjunghiat cumnatul în inimă şi l-a lovit pe fratele lui cu un târnăcop în cap

Un bărbat de 42 de ani a luat viaţa unui om, iar pe altul l-a rănit grav doar pentru că aceştia îşi ceruseră partea din vânzarea unor vechituri la talcioc, fiind vorba de doar câţiva lei.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi l-au trimis în judecată pe Neculai Zlata, un bărbat de 42 de ani, sub acuzaţiile de omor şi tentativă la omor.

Pe 27 noiembrie 2021, bărbatul a şocat comunitatea din Galaţi după ce şi-a ucis unul din cumnaţi şi l-a rănit grav pe fratele acestuia. Cei trei bărbaţi sunt angajaţi ai firmei de salubritate din Galaţi şi obişnuiau să îşi mai rotunjească veniturile la sfârşit de săptămână, când vindeau vechituri în talciocul de la marginea oraşului.

În ziua fatidică, după ce a vândut câteva vechituri, bărbatul de 42 de ani a fost luat la întrebări de cumnaţi – fraţii soţiei lui – care îşi voiau partea. Cel mai agresiv a fost cel în vârstă de 35 de ani, care şi consumase alcool. Ca să îi despartă, a intervenit şi fratele lui, de 32 de ani.

Nu a văzut, însă, că soţul surorii lui scosese un cuţit. În învălmăşeală creată, agresorul l-a lovit cu un târnăcop în cap pe bărbatul de 35 de ani, iar fratelui său i-a aplicat o lovitură cu un cuţit în inimă. Victima a căzut la pământ, într-o baltă de sânge.

Citeste mai mult: adev.ro/r9lr07

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here