spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Crima care a șocat Kazahstanul. Fostul ministru al economiei și-a bătut soția timp de 8 ore într-un restaurant

- Advertisement -

Detalii care au șocat opinia publică din Kazahstan apar în timpul procesului fostului ministru al economiei Kuandik Bișimbaev, acuzat că și-a ucis soția în luna noiembrie a anului trecut. Acesta ar fi bătut-o timp de opt ore în incinta unui restaurant care aparținea vărului său. Saltanat Nukenova care avea 31 de ani a fost lovită, în repetate rânduri, cu pumni și picioare de soțul ei.

Imagini șocante redate în sala de judecată l-au arătat pe Kuandik Bișimbaev, fost ministru al economiei, lovindu-și soția în interiorul restaurantului. Conform raportului unui medic legist, Nukenova a murit în urma unui traumatism cerebral. Unul dintre oasele nazale i-a fost rupt și avea mai multe vânătăi pe față, cap, brațe și mâini, potrivit Reuters. Bișimbaev, 43 de ani, este acuzat de tortură și crimă cu violență extremă și riscă până la 20 de ani de închisoare. Politicianul a motivat că era foarte gelos, dar și că Sultanat era instabilă psihic. Cei doi s-ar fi certat pentru că Sultanat nu respecta cerințele soțului – potrivit declarațiilor rudelor și apropiaților femeii, iar noaptea de 9 noiembrie nu era prima în care Bișimbaev îi aplica soției sale corecții. Din imaginile surprinse de camere se poate vedea brutalitatea și agresivitatea lui Bișimbaev, loviturile pe care i le-a aplicat femeii. Totuși, el se apără spunând că lovitura care i-a fost fatală femeii ar fi fost căzătura cu capul de toaletă și de gresie, pe care nu el ar fi provocat-o. Bișimbaev a motivat că soția lui era agitată și nervoasă, că ar fi sărit la rândul ei să-l lovească, că și-a rupt hainele de pe ea, pe care el i le cumpărase, că i-a aruncat în față bijuterii pe care el i le-a cumpărat, motiv pentru care s-a pierdut cu firea și a lovit-o în mai multe rânduri. Bișimbaev a mai spus că atât el cât și soția lui consumaseră alcool, că erau beți și că nu a realizat că femeia s-a lovit puternic la cap.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/crima-care-a-socat-kazahstanul-fostul-ministru-al-economiei-si-a-batut-sotia-timp-de-8-ore-intr-un-restaurant-2750731

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.