spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Crimă în Dancu. După două săptămâni, bărbatul care a înjunghiat mai multe persoane a murit

- Advertisement -

Crimă Dancu. Agresorul care a înjunghiat două persoane în Dancu, din judeţul Iași a murit în cursul zilei de luni. Acesta se afla internat la Terapie Intensivă şi era în comă de gradul 3.  Bărbatul avea 67 de ani și a fost autorul unui scandal în toată regula.

Vă aducem aminte faptul că în satul Dancu, comuna Holboca, a avut loc un incident care s-a soldat cu rănirea a trei persoane. Un bărbat în vârstă de 67 de ani l-a așteptat pe un altul în vârstă de 38 de ani pentru a-l înjunghia.

Bărbatul care a înjunghiat două persoane în Dancu a murit

Așadar, pacientul P.I în vârstă de 67 de ani a murit în cursul zilei de luni. Acesta se afla internat la Secția de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului de Neurochirurgie din Iași. Pacientul se afla în comă de gradul 3 și avea șanse mici de supraviețuire. Medicii explicau faptul că pacientul a suferit mai multe traumatisme cranio cerebrale secere și contuzie toraco-abdominală…https://www.bzi.ro/crima-in-dancu-dupa-doua-saptamani-barbatul-care-a-injunghiat-mai-multe-persoane-a-murit-exclusiv-4523313?utm_source=website&utm_medium=breaking

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.