Crimă în municipiul Iași! Un conflict pentru un loc de parcare i-a adus sfârșitul unui bărbat

În această seară, 10 iunie 2021, echipaje medicale, de poliție, pompieri și mascați de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (S.A.S) au intervenit de urgență pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Iași. Din informațiile pe care reporterii Cotidianului BZI le dețin, se pare că un cetățean de origine arabă, recalcitrant s-a certat cu un bărbat.
Inițial, polițiștii ar fi ajuns primii la locul faptei însă, agresorul a devenit extrem de violent și a fost necesară intervenția echipelor de mascați de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (S.A.S). Din păcate, în ciudat eforturilor echipei medicale de pe autospeciala Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD), pentru bărbatul în vârstă de 65 de ani nu s-a mai putut face nimic. Presupusul criminal a fost transportat la secția de poliție. La fața locului urmează să ajungă o echipă de criminaliști care să stabilească cu exactitate cum s-a întâmplat totul.

„La data de 10 Iunie a.c., in jurul orei 22.00, polițiștii secției 3 Poliție Urbană Iasi au fost sesizați de către un bărbat despre faptul ca l-a găsit pe prietenul sau inconștient in curtea locuinței. Cadrele medicale au constatat decesul persoanei. De precizat este faptul ca, anterior decesului acesta ar fi avut un conflict verbal din cauza unui loc de parcare cu un conducator auto. Conducătorul auto cu care bărbatul decedat ar fi avut conflictul verbal a fost condus la sediul poliției pentru verificari. La fata locului a fost dirijat preventiv un echipaj al Serviciului pentru Acțiuni Speciale, fara a fi necesară intervenția. In cauza a fost întocmit un dosar penal in care se efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa, fiind dispusă necropsia pentru stabilirea cauzei morții bărbatului”, au transmis autoritățile ieșene.

Ce spun medicii ieșeni despre cazul bărbatului ucis în parcare
Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași, a transmis faptul că medicii ieșeni au găsit persoana în vârstă de 65 de ani în stop cardio respirator. Din nefericire, a fost declarat decesul urmând ca polițiștii ieșeni și medicina legală să stabilească cauzele accidentului. …https://www.bzi.ro/crima-in-municipiul-iasi-un-conflict-i-a-adus-sfarsitul-unui-barbat-galerie-foto-4206646?utm_source=website&utm_medium=breaking
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ