Crimă în Piața Burdujeni: cum s-a ajuns de la un schimb de replici la omor

Un conflict spontan izbucnit într-o piață publică, deschisă, a degenerat extrem de repede și violent iar o lovitură de cuțit aplicată cu putere a fost suficientă pentru a se ajunge la omor. S-a întâmplat în după-amiaza zilei de 1 mai, în Piața agroalimentară Burdujeni.

Polițiștii au primit un apel la 112 puțin după ora 18.00, un bărbat sesizând că tatăl său a fost înjunghiat în zona pieptului și se află în stare de inconștiență.

Mihai Găină, în vârstă de 65 de ani, a fost preluat de o ambulanță și dus la Spitalul Județean, cu o plagă profundă tăiată, care i-a fost fatală câteva ore mai târziu.

Polițiștii l-au ridicat din piață pe Mihai Tocilă, în vârstă de 34 de ani, vânzător la un chioșc de produse casnice. Tânărul are o fizionomie departe de cea a unui om agresiv, iar cei care îl cunosc confirmă că era foarte retras însă, pe de altă parte, mai avusese ieșiri violente.

Bărbatul de 65 de ani s-a îndreptat spre chioșcul unde era tânărul și a întrebat de un produs. Mihai Tocilă mânca și avea și un cuțit în mână, fapt care a contribuit probabil la tragedie.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2020-05-04/Crima-in-Piata-Burdujeni-cum-s-a-ajuns-de-la-un-schimb-de-replici-la-omor#ixzz6LSDxAfRT
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ