3.8 C
Vaslui
09-dec.-2022

Crimă la Iași, într-un cartier studențesc. Un bărbat și-a ucis concubinul, după ce au consumat alcool

- Advertisement -

Un bărbat a fost ucis în miez de noapte la Iași, chiar de către concubinul său, după ce cei doi au consumat alcool și au început să se certe din motive conjugale, susține criminalul.

Crima s-a petrecut într-un bloc din cartierul Tudor Vladimirescu din Iași, acolo unde victima a fost găsită fără suflare de către polițiști, după ce vecinii au alertat autoritățile. Aceștia au sunat la 112 după ce au auzit timp de mai multe ore muzica la un nivel deranjant, dar și o gălăgie, care i-a pus pe gânduri.

Principalul suspect a fost prins la scurt timp de către polițiști și a fost dus la secție, iar bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, și-a recunoscut fapta.

La fața locului s-a prezentat un echipaj medical, care nu a mai putut face nimic pentru victimă, dar și polițiști care vor investiga mai departe ceea ce s-a întâmplat la locul crimei.

Ultima crimă s-a petrecut la Iași în urmă cu două luni, atunci când o femeie și-a ucis soțul, după ce acesta a vrut să o bată cu ranga. Fapta s-a petrecut tot după consumul de alcool, iar descoperirea a fost făcută de către fiul celor doi. ..https://adevarul.ro/stiri-locale/iasi/crima-la-iasi-intr-un-cartier-studentesc-un-2219838.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.