Crimă oribilă la Iași. Și-a omorât iubita și a stat timp de câteva zile cu cadavrul ei în casă! Criminalul a fost găsit

O femeie a fost găsită duminică, 7 martie, decedată, într-un bloc din municipiul Iași, situat pe str. Islaz, nr.1., bl. D1 -4.

UPDATE: „Pe data de 1 martie 2021, suspectul în vârstă de 71 de ani și concubina sa, de 63 de ani, se aflau într-un imobil din zona Bularga a municipiului Iași. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, între cei doi concubini a intervenit un conflict. Potrivit datelor strânse până acum, suspectul și-a lovit concubina cu o curea cu cataramă, în special în zona capului. Medicul legist a constatat că decesul victimei a survenit ca urmare a asfixiei mecanice cu sânge, în urma fracturii de piramidă nazală suferită, dar și plăgilor de la nivelul buzelor și al obrajilor și, implicit, al hemoragiei interne”, a declarat duminică seara Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Pe de altă parte, surse judiciare au menționat că suspectul a stat cu victima în casă de pe 1 martie 2021 până astăzi, când a decis să-și anunțe un nepot că iubita lui a murit. Nepotul a decis să anunțe autoritățile printr-un telefon la numărul unic pentru situații de urgență 112. În urma audierilor, suspectul a fost preluat și transportat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iași, pentru efectuarea unei expertize psihiatrice. În eventualitatea în care, joia viitoare, psihiatrii vor decide că ieșeanul a avut dicernământ în momentul comiterii faptei, anchetatorii vor propune arestarea preventivă a acestuia, sub acuzația de omor asupra unui membru de familie.

UPDATE: Vecinii bărbatului care a comis crima avea un comportament foarte ciudat. Acesta făcea scandal mai tot timpul și se auzeau certuri din apartamentul lui, acesta înjurându-și concubina cu care locuia de mai bine de un an.

UPDATE: Criminalul a fost găsit și este în custodia polițiștilor.

UPDATE: Polițiștii îl caută pe criminal, care nu a fost încă găsit. Se fac verificări în această cauză.

UPDATE: Criminalul este Constantin M., în vârstă de 70 de ani, iar victima sa este Crina D., în vârstă de 64 de ani. …https://www.bzi.ro/femeie-gasita-decedata-intr-un-bloc-din-iasi-exclusiv-4142203?utm_source=website&utm_medium=breaking
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ