spot_img
25.1 C
Vaslui
19-iul.-2024
spot_img

Crimă oribilă la Murgeni! O bătrână, ucisă de fiul ei cu sânge rece!

- Advertisement -

CUMPLIT… Crimă îngrozitoare în orașul Murgeni! O femeia de 74 de ani, Emilia (Milica) Cojocaru, a fost găsită de poliție în propria casă ucisă! Femeia, care era moartă de câteva zile bune, avea înfipt un cuțit în gât, după cum spun rudele, iar cel care a anunțat moartea ei la Poliția Murgeni, a fost fiul ei, de 51 de ani.

“La data de 12 octombrie a.c., ora 23.40, Poliția Orașului Murgeni a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Murgeni, cu privire la decesul mamei sale, în vârstă de 74 de ani, din Murgeni. Trupul neînsuflețit, aflat în stare avansată de putrefacție, a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării autopsiei medico-legale și stabilirii cauzei decesului. Ulterior, în urma constatărilor preliminare emise de către Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, întrucât în cauză s-a pus în evidență săvârșirea unei infracțiuni contra vieții, dosarul penal a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui pentru continuarea cercetărilor”, a precizat inspectorul principal de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

După cum spun și oamenii din Murgeni, care o cunosc pe doamna Milica Ciobotaru, un prezumtiv autor este băiatul ei, în vârstă de 51 de ani, care acum se află în custodia polițiștilor, fiind condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui pentru audieri. Oamenii mai spun și că bărbatul care este cercetat pentru că și-ar fi ucis mama, are probleme psihice, el fiind recidivist, iar la închisoare, unde ar fi stat 7 ani pentru un viol, a “reușit” să își piardă mințile!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Nici o rudă nu va dat detalii dumneavoastră în ceea ce privește victma! Nu mai încercați să băgați din burta de la voi. Spuneți la oameni adevărul și că a fost lăsat liber 12 ore după ce a fost găsită victima și nu au acceptat adevăratele probleme mintale ale agresorului cunoscute de către toți cetățenii orașului Murgeni!!!!

  2. În primul rând numele corect al victimei e Ciobotaru Emilia (Miluța) daca tot transmiteți informați domnilor transmiteți corect și real cele întâmplate!!!!!
    Un om cu probleme mintale nu se denunță niciodată singur

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.