Crimă plănuită de un tânăr şi o minoră. Detalii terifiante

Un bărbat în vârstă de 23 de ani şi o fată de 17 ani au fost reţinut după ce ar fi ucis o persoană într-un apartament din Braşov. Potrivit anchetatorilor, cei doi ar fi plănuit în detaliu totul.

Crimă plănuită de un tânăr şi o minoră. Bărbatul în vârstă de 23 de ani şi fata de 17 ani sunt cercetaţi pentru omor calificat şi tâlhărie, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov

Cei doi ar fi intrat în casa victimei în vârstă de 46 de ani sub pretextul prestării unui serviciu de către tânără. După ce l-au înjunghiat, bărbatul de 23 de ani şi tânăra de 17 ani ar fi sustras mai multe bunuri din apartament.

„În urma unui complex de activităţi investigativ-operative, poliţiştii au identificat autorul faptei în persoana unui tânăr, în vârstă de 23 ani din judeţul Olt, stabilindu-se faptul că acesta ar fi fost ajutat de o altă persoană, o tânără, în vârstă de 17 ani, din municipiul Braşov. În continuare, poliţiştii au stabilit faptul că tânăra ar fi postat pe o pagină de internet un anunţ pentru găsirea unui loc de muncă, fiind abordată în acest sens de către victimă.

La data de 8 aprilie, tânăra, împreună cu bărbatul în vârstă de 23 ani, între cei doi existând o relaţie de prietenie, s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate, unde, tânărul, folosindu-se de un obiect tăietor-înţepător, i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri la nivelul pieptului, ulterior cei doi sustrăgând mai multe bunuri din interiorul locuinţei”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Braşov.

În cursul zilei de luni, poliţiştii, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară pe raza municipiului Braşov, unde au fost depistaţi cei doi tineri, precum şi mai multe bunuri ce ar fi fost sustrase din imobilul persoanei vătămate, cele din urmă fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor. …https://www.romaniatv.net/crima-planuita-de-un-tanar-si-o-minora-detalii-terifiante_5414893.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ