spot_img
17.3 C
Vaslui
30-mai-2023

Crimă sângeroasă, la Iași: un bărbat bătut măr și lăsat să-și dea duhul! Autorul a încercat mușamalizarea omorului

spot_imgspot_img
- Advertisement -

O crimă sângeroasă a avut loc recent la Iași, iar, în urma acesteia, un individ va fi nevoit să dea explicații în instanță. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis ieri în judecată pe Ioan Zaharia, sub acuzația de omor. Anchetatorii spun că ieșeanul ar fi încercat să ascundă crima.

Recent, la Iași a avut loc o crimă sângeroasă. În urma acesteia, un individ va fi nevoit să dea explicații în instanță. Așadar, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis ieri în judecată pe Ioan Zaharia, sub acuzația de omor.

Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similarhttps://www.bzi.ro/crima-sangeroasa-la-iasi-un-barbat-batut-mar-si-lasat-sa-si-dea-duhul-autorul-a-incercat-musamalizarea-omorului-4451161?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.