19.7 C
Vaslui
14-aug.-2022

Criminala din Albești care și-a ucis mătușa a fost obligată la tratament psihiatric

- Advertisement -
TRATAMENT… Criminala de la Albești care și-a ucis, cu sânge rece, mătușa, i-a acoperit apoi corpul și a plecat acasă, a fost obligată să urmeze un tratament psihiatric

OBLIGAȚIE… Cunoscută de săteni cu probleme psihice, criminala de la Albești care și-a ucis, cu sânge rece, mătușa, a fost obligată să urmeze un tratament psihiatric. Cornelia Gheorghe și-a ucis mătușa în urma unui conflict spontan datorat consumului exagerat de alcool. După crimă, femeia a plecat liniștit acasă, iar corpul neînsuflețit al victimei a fost descoperit de către o vecină, a doua zi.

La scurt tip după ce o crimă înfiorătoare avea să șocheze întreaga suflare din comuna Albești, o nouă nouă nenorocire s-a produs. De data aceasta, Cornelia Gheorghe și-a ucis, cu sânge rece, mătușa, i-a acoperit apoi corpul și a plecat acasă. Cunoscută, de săteni, cu probleme psihice, mai ales după ce consuma băuturi alcoolice, femeia a fost obligată acum și de către instanță să urmeze un tratament psihiatric. «Dispune luarea măsurii de siguranță a obligării provizorii la tratament medical până la însănătoșire sau până la obținerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol față de inculpata Gheorghe Cornelia, în prezent aflată sub măsura arestului preventiv la Penitenciarul Bacău, pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Atrage atenția inculpatei să urmeze tratamentul medical prescris cu bună credință, iar în caz contrar se va dispune luarea măsurii de siguranță a internării medicale”, se arată în decizia judecătorilor. Crima sinistră a avut loc la începutul acestui an și a fost descoperită de o vecină, care a intrat în casă și a găsit trupul neînsuflețit al bătrânei, mutilat. Conform anchetatorilor, totul a pornit în urma unui conflict spontan cauzat de consumul exagerat de alcool. După ce și-a ucis mătușa, criminala a mers la un magazin din sat de unde a mai cumpărat o sticlă de vin și apoi a mers acasă și s-a culcat. Înainte de a adormi, aceasta a avut grijă să încuie ușa. A fost ridicată, din pat, de către polițiști, după ce oamenii legii au fost nevoiți să spargă ușa.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.