23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

Criminalul de la Corbu, condamnat pe viaţă. Judecători: „Expertiza psihiatrică evidenţiază elemente de sadism”

În vârstă de 29 de ani, Denis Mustafa a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Crima lui a îngrozit o lume întreabă iar expertiza psihiatrică a demonstrat că era lucid şi conştient de ceea ce săvârşise.

Acuzat de omor calificat, viol, lipsire de libertate în mod ilegal, Denis Mustafa a fost condamnat de Tribunalul Constanţa la închisoare pe viaţă. Sentinţa dată în luna februarie nu este definitivă. Totodată, criminalul este obligat să plătească daune materiale şi morale de peste 2,5 milioane de euro.

Motivarea judecătorilor scoate la iveală întreaga tragedie ce s-a petrecut în sânul unei familii din satul Corbu, judeţul Constanţa. Mai mult, expertiza psihiatrică a relevat faptul că autorul crimei dă dovadă de „sadism”.

În luna iulie 2021, într-o noapte, în jurul orei 3.00, Denis Mustafa a intrat în casa unei familii din satul Corbu, mascat cu o cagulă şi o mască tip Anonymus pe faţă, cu mănuşi în mâini, cu scopul de a-i jefui. L-a atacat pe tatăl familiei cu o macetă, aplicându-i multiple lovituri care, în cele din urmă, au dus la decesul acestuia. În acest timp a cerut să i se dea toţi banii din casă şi a primit 250 de lei. A violat-o pe fiica cea mare a familiei, iar mama cu ceilalţi doi copii au fost închişi în baie.

Citeste mai mult: adev.ro/r9jwn9

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here