7.9 C
Vaslui
17-oct.-2021

Criminalul din Oneşti vrea în libertate, deşi nu regretă că a ucis doi oameni

Criminalul din Onești, care a sechestrat și ucis doi muncitori, încearcă cu orice preț să iasă din închisoare. Bărbatul ajunge joi în fața judecătorilor şi va încerca să-i convingă, din nou, să-l lase în arest la domiciliu.

Criminalul din Oneşti vrea în libertate. Gheorghe Moroşan va încerca să-i convingă pe judecători să-l lase în arest la domiciliu, deşi a declarat în faţa instanţei că nu regretă faptul că a ucis doi oameni, pentru că nici la el nu s-a gândit nimeni în momentul în care i-a fost luat apartamentul.

Gheorghe Moroşanu ajunge joi, 14 octombrie, în faţa judecătorilor, pe care va încerca să-i convingă să-l lase în arest la domiciliu.

Avocatul Adrian Cuculis spune că nu există niciun motiv pentru care bărbatul care a ucis cu sânge rece doi oameni să fie eliberat din închisoare, precizând că solicitarea lui este una care vine să-şi bată joc de anchetă.

„Rechizitoriul pe care l-au întocmit procurorii este unul foarte clar. Faptele sunt absolut probate. Deși vorbim de presupusul criminal pentru că trebuie să intervină o hotărâre judecătorească definitivă de condamnare, vă spun din rechizitoriu că lucrurile sunt probate, el trebuie să fie condamnat. …https://www.romaniatv.net/criminalul-din-onesti-vrea-in-libertate-desi-nu-regreta-ca-a-ucis-doi-oameni_5886828.html

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here