Cristian David nu i-a uitat pe vasluieni: sute de copii din Dragomiresti au primit daruri!

SÃRBÃTORITI… Un gest frumos si demn de apreciere a fost fãcut de 1 Iunie de fostul parlamentar de Vaslui, care nu i-a uitat pe oamenii acestui judet. Cristian David, fost senator, a venit la Dragomiresti cu daruri pentru nu mai putin de 300 de copii. I-au fost alãturi în acest demers si primarul Dãnut Iacob, dar si deputatul Daniel Olteanu. Dincolo de orice vorbe de prisos, dacã 300 de copii din comuna Dragomiresti au fost bucurosi de ziua lor, primind daruri la care nu se asteptau, atunci gestul este unul care meritã apreciere. Vorbe si comentarii sunt multe, însã fapte mai putine.

Copiii s-au adunat la masina încãrcatã cu daruri. Micutii s-au bucurat de cadourile primite, mai ales cã multi dintre ei trãiesc la limita sãrãciei si abia au ce pune pe masã . La cadouri de Ziua Copilului nici nu îndrãznesc sã viseze. Copiii din satele comunei Dragomiresti au primit pungi pline cu dulciuri. Surpiza de 1 Iunie le-a bucurat sufletele!

Initiativa a apartinut fostului senator de Vaslui, Cristian David, acum vicepresedintele ONG-ului Alianta Crestinã pentru România, cãruia i s-au alãturat atât primarul Dãnut Iacob, cât si deputatul Daniel Olteanu. Cristian David si Alianta Crestinã pentru România a avut si anul trecut o actiune caritabilã, în cadrul cãreia au oferit ajutoare bãtrânilor din Coroiesti. “Nu am uitat de Vaslui. Cum l-am ajutat atunci când eram implicat politic, îl voi ajuta si acum, însã din partea ONG-ului din care fac parte. Actiunea de azi a fost un efort conjugat. A fost initiatã de noi, dar am primit si sprijinul domnului primar si al deputatului Daniel Olteanu”, a declarat fostul senator de Vaslui, Cristian David. Fostul parlamentar, însotit de autoritãtile locale, a mers în toate satele comunei Dragomiresti si a împãrtit daruri, la toti copiii.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ