Cristian Pomohaci, condamnat definitiv pentru ca a ascuns veniturile reale din inchirierea a 11 apartamente

Fostul preot Cristian Pomohaci, in prezent cantaret de muzica populara si religioasa, a fost condamnat definitiv la o pedeapsa de un an de inchisoare cu suspendare, sub supraveghere, si 90 de zile de munca neremunerata in folosul comunitatii, pentru evaziune fiscala.

In acest caz, Cristian Pomohaci a pledat vinovat pentru ca a inchiriat 11 imobile si a declarat venituri mai mici decat in realitate. Prejudiciul adus statului, 136.572 de lei, a fost achitat de fostul preot. El a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei.

O intelegere care a fost semnata pe 25 septembrie 2018, dar a fost tergiversate mai multe luni chiar de Pomohaci, care nu s-a prezentat la termene de mai multe ori.

Decizia definitiva a fost data de Curtea de Apel Targu Mures. Conform sentintei, judecatorii au inlaturat aplicarea fata de Pomohaci a obligatiei de a nu parasi teritoriul Romaniei.Pe durata termenului de supraveghere, cantaretul trebuie sa frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare sociala derulate de catre serviciul de probatiune sau organizate cu institutiile din comunitate.

El mai trebuie sa presteze munca neremunerata pe o perioada de 90 de zile in cadrul sau in beneficiul Primariei Rebrisoara, judetul Bistrita-Nasaud, sau in cadrul Primariei Miercurea Nirajului, judetul Mures. …

https://ziare.com/stiri/magistrati/cristian-pomohaci-condamnat-pentru-ca-a-ascuns-veniturile-din-inchirierea-a-11-apartamente-1640274
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ