-3.1 C
Vaslui
01-feb.-2023

Cristina Cioran, emoționată din cauza problemelor fetiței sale

- Advertisement -

Vedeta de televiziune, Cristina Cioran a devenit mămică în urmă cu aproximativ un an. Problemele bebelușilor îi pun pe părinți în fața anumitor experiențe și trăiri intense, care, uneori, îi determină să devină melancolici.

Este și cazul Cristinei Cioran, a cărei fetiță a răcit, vedeta împărtășind gândurile emoționante avute, pe rețelele de socializare:

Mda… a 5 a zi de muci… aspirator….plâns … nopți nedormite… știu că o să ziceți că așa e cu bebeluș… dar ți se rupe sufletul în bucăți când auzi cum plânge și vezi că nu poate respira. Nu știu dacă te obișnuiești vreodată cu asta… vorbeam cu alte mămici despre „Batista bebelușului”. Dacă nu era treaba asta? Cum făceam? Oare mamele noastre cum reușeau să ne scoată mucii? Voi cum faceți?”, a scris Cristina Cioran pe pagina personală de Facebook.

Sfaturi utile din partea altor mămici

Evident, fanii vedetei nu au întârziat să reacționeze. Astfel, o altă mămică i-a recomandat să taie o ceapă în patru bucăți și să o lase lângă pătuțul bebelușului peste noapte și chiar peste zi, după ce îi curăță coaja…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cristina-cioran-emotionata-din-cauza-problemelor-635206.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.