spot_imgspot_img
8.2 C
Vaslui
17-apr.-2024

Cronica unui filaj fãcut sefului de Militie. Protagonistul: O duduie din clanul Gibilanilor | PAMFLET

- Advertisement -

În curtea purtãtorilor de epoleti de la Vaslui e o viermuialã mare de tot, de când a fost adus de la Bârlad prietenul interlopilor. Acesta, cei drept, si-a fãcut bine treaba si acum pofteste mai sus. E si normal, fiindcã si-a atins targhetul. A umplut Vasluiul de droguri, curvele merg la export pe bandã rulantã, iar din postura de sef a reusit sã-l agate pe seful de la 215, cu care a legat o prietenie trainicã. Împreunã au ticluit un plan sã scape de actualul sef si au pus armata de spioni sã strângã material compromitãtor. Numai cã nu prea au gãsit mare lucru. Noroc de fratele de la antispagã care are o herghelie de neamuri la Husi. Acesta s-a oferit sã intre în echipã, oferind un voluntar la operatiunea de filaj. Deea Andreea s-a apucat de treabã si le-a arãtat novicelor din 215 cât de performantã e. Era si normal, cã doar face parte din neamul bulgarilor si din clanul lui Gibilan.

Deea Andreea este cea care a reusit sã punã mâna pe fotografia cu Pacu la Kaufland. A fost o operatiune simplã. S-a dus la nenea care se ocupa cu paza la hipermarket, a spus cã un individ i-a zgâriat masina si cã are nevoie de o filmare de la camerele de supraveghere ca sã i-o arate lui

tãticu’ si sã dovedeascã nu aceasta a atins masina. Tipul de la pazã a crezut cã i-a picat o pleascã si cã o sã aibã o partidã de sex pe cinste si a pus botul, dându-i filmarea. Numai cã nu era cu masina tipei zgâriate, ci cu Pacu la cumpãrãturi cu masina de Militie. Alde militeanu care se trage în bãrci cu interlopii are filmare chiar pe telefonul sãu. S-a lãudat la prieteni cã i-a dat-o tipul cu herghelia de neamuri de la Husi. Pentru a ajunge în presã toatã povestea, mai era nevoie de un cumãtru care sã publice în presã. Si le-a fãcut rost Dan Material de unul. Chiar dacã e controversat, acesta a reusit sã plaseze bomba unde trebuie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

51 COMENTARII

  1. Bai da ce va mai place sa va turnati, ba cu amante, ba ca sunteti poponari, bai sunteti mai rau ca niste curve, de fapt sunteti niste curve penale care va futeti intre voi, jalnici mai sunteti!

  2. DGA Vaslui sustine politistul de frontiera. Chelaru l a avut slugoi pe un ofiter DGA care il pupa kur si acu. Amanta procuror a lui Stangacianu, altul obsedat sexual, si altii, ce sa faca astia?

  3. DGa Vaslui doarme sau sustine mafia din politie. Chelaru a fost sustinut deoarece are un prieten acolo ofiter barladean. La DGA ofiterii de fileaza si se toarna intre ei la vremea noua cum ar fi Stanga turnat de un coleg prieten, amantlacuri, cosminel, multe altele. Faceti va treaba si nu mai stati cu pula n mana si frecati site urile porno.

  4. La Politia Birlad e cea mai mare corupție. Maximiuc și Bigu conduc politia din spate prin tredepusii lor. la rutiera e jale isi fac cartile cum vor. De asta nu îl vor pe Nacu ca nu întra în joc si le da peste nas.vor sa îl alunge

  5. Bai Ionel baiatule nu mai poza in sfant ca esti manjit cu tot felul de lucruri stii tu mai bine. David si Poghirca betivanii orasului mai bine siar face treaba. David bea si joaca table la crisma din brosteni cu Poghirca care umbla beat si amendeaza oamenii cu prohabul de la pantaloni deschis. Halal politie cu Chiulica in frunte.

  6. Oare ia explicat Ionel donsoarei Dea situatia in care poate ajunge. Ionel, Poghirca si David cele trei animalute care stau si beau la crisma lui Popica toata ziua si pun oameni pe functii. Cica David a luat toti banii de la masa la jocul table ultima data. Ionel mai bine inveti sa scrii ca esti afon si ai ramas repetent la unele capitole.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.