10.7 C
Vaslui
09-dec.-2022

Crucea Roșie Filiala Vaslui face recrutări: “Te așteptăm la sediul central al filialei pentru a ne cunoaște!”

- Advertisement -
ORGANIZAȚIE… Crucea Roșie Română este o organizație umanitară, neguvernamentală, care asistă persoanele vulnerabile în situații de dezastre și de criză.

RECRUTĂRI… Crucea Roșie își mărește echipa de voluntari. Vasluienii care vor să devină membri și să se implice în acțiunile organizației sunt invitați să se înscrie. Aceștia trebuie să vină astăzi, 10 noiembrie, sau în una din zilele de 11 și 14 noiembrie la sediul filialei județene și să participe la un interviu despre ceea ce înseamnă să fii voluntar. Nu există limită maximă de vârstă, însă una minimă, da: în cazul elevilor, aceștia trebuie să fie la liceu, nu la gimnaziu. “Crucea Roșie Filiala Vaslui își mărește echipa de voluntari! Te așteptăm joi, vineri și luni la sediul central al filialei pentru a ne cunoaște! Pentru detalii nu ezitați să ne contactați. Abia așteptăm să ne întâlnim!”, se arată în anunțul filialei județene Crucea Roșie.

Crucea Roșie Română este o organizație umanitară, neguvernamentală, care asistă persoanele vulnerabile în situații de dezastre și de criză, contribuie la prevenirea și alinarea suferinței sub toate formele, protejează sănătatea și viața, promovează respectul față de demnitatea umană, fără nicio discriminare bazată pe naționalitate, rasă, sex, religie, vârstă, apartenență socială sau politică. “Programele Crucii Roșii răspund nevoilor de educație pentru sănătate, furnizare de servicii sociale și ajutor umanitar pentru categoriile cele mai vulnerabile. Dacă în urmă cu un secol organizația noastră derula campanii de combatere a malariei și tifosului, astăzi ea activează în domeniul prevenirii și combaterii HIV/SIDA, tuberculozei și a pandemiilor gripale, implicându-se în problemele prioritare de sănătate publică. Crucea Roșie Română are o tradiție neîntreruptă de peste 140 de ani în acordarea primului ajutor și în pregătirea surorilor voluntare. Primul curs „de bandaje” a fost organizat în 1877, în incinta Spitalului Colțea din București”, se arată în descrierea organizației.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Munca pe moca…si deștepți iau banii…sa il puneti pe Buzatu, Paval sau Popica…sa faca munca pe moca….si noi ăștia care nu avem bani sa fim platiti….am auzit-o si pe asta..munca pe moca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.