spot_imgspot_img
7.4 C
Vaslui
01-mart.-2024

Cruzime faţă de animale: un căţel a fost legat într-un sac şi abandonat în zăpadă. S-a întâmplat în Neamț

- Advertisement -

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru cruzime faţă de animale şi fac cercetări pentru identificarea celui care a legat un căţeluş într-un sac şi la abandonat în zăpadă, într-o localitate din Neamţ.

O faptă revoltătoare a fost prezentată, zilele trecute, pe reţelele de socializare, fiind date detalii despre un patruped descoperit în comuna Săvineşti. După ce situaţia a devenit publică, poliţiştii de la Biroul pentru Protecţia Animalelor s-au autosesizat cu privire la cele semnalate, demarând o anchetă pentru a afla cine a procedat atât de inuman.

„Cu toţii suntem martorii unor situaţii care ne ating sufletele şi ne fac să reflectăm asupra importanţei protejării fiinţelor nevinovate. Cu ajutorul comunităţii, poliţiştii au reuşit să identifice locaţia câinelui şi să-l salveze. A fost preluat şi predat adăpostului Asociaţiei „Claudia – Încă o şansă“, a declarat inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/cruzime-fata-de-animale-un-catel-a-fost-legat-2331463.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.