31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

CSM Vaslui 2, pe podium la finalul turului

Handbal

SUCCES… Echipa secundã a CSM Vaslui a încheiat turul play-off-ului Diviziei A – Tineret cu o victorie. Trupa pregãtitã de Bogdan Pralea a învins, în deplasare, pe CSM Bacãu 2, scor 32-26 (16-11). Dupã prima jumãtate a play-off-ului, vasluienii se aflã pe locul trei, cu 9 puncte.

CSM Vaslui 2 a controlat jocul de la un capãt la altul si victoria nu a fost pusã niciun moment sub semnul întrebãrii. Handbalistii vasluieni au intrat la pauzã cu un avans de cinci goluri, 16-11, iar în repriza secundã si-au mentinut avansul, impunându-se cu 32-26. CSM Vaslui: Eduard Cioatã, Valentin Petrila – Darius Dragon 2, Alexandru Ionescu 4, Rares Anton 2, Robert Popa, Bogdan Cârchea 3, Maksym Karamyshev 4, Vlad Husanu 1, Igor Krivokapic 4, Vladimir Carali 5, David Hantaru, Ciprian Vancea, Florin Ciurescu 3, Rãzvan Chiratcu 3, Amin Yousefinezhad 1. Antrenor Bogdan ralea. Dupã prima parte a play-off-ului, CSM Vaslui 2 se aflã pe locul trei, cu 9 puncte, la trei puncte de liderul Politehnica Iasi si la un singur punct de CSU din Suceava 2. În urmãtorul joc, CSM-ul joacã, în deplasare, cu CSM Focsani 2, pe 16 martie.

CSM Vaslui face selectii la baschet

Pe 19 si 20 martie, tinerii iubitori ai baschetului sunt asteptati sã participe la actiunea de selectie, organizatã în sala de sport a Scolii Gimnaziale “Elena Cuza” Vaslui. Singura conditie este ca cei interesati sã aibã vârsta cuprinsã între 10 si 15 ani. Antrenamentele vor avea loc de trei ori pe sãptãmânã, la baza sportivã din incinta fostei fabrici Vascovin.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here