spot_imgspot_img
2.2 C
Vaslui
21-feb.-2024

CSM Vaslui a încheiat seria amicalelor

- Advertisement -

VERIFICĂRI… Echipa masculină de handbal a CSM Vaslui a încheiat pe ultimul loc la Memorialul “Constantin Căpățână” de la Buzău. Handbaliștii vasluieni au pierdut ambele partide de pregătire: 20-21 cu HC Buzău și 27-29 cu CSM Bacău.

CSM Vaslui a susținut, la finalul săptămânii trecute, ultimele două meciuri de pregătire înainte de debutul în Liga Zimbrilor. În prima etapă, Vasluiul va primi vizita Stelei, partidă care se va desfășura duminică, de la ora 15.55, și va putea fi urmărită în direct pe Pro Arena. Handbaliștii pregătiți de Bogdan Pralea și Sebastian Hagiu au avut momente bune de joc, însă au cedat pe final în ambele partide amicale, 20-21 cu HC Buzău și 27-29 CSM Bacău. „Echipa noastră a terminat pe locul 4 la cea de a II-a ediție a Memorialului “Constantin Căpățînă”, care s-a desfășurat în perioada 19 – 20 august, în sala Sporturilor “Romeo Iamandi” din Buzău. La acest turneu de pregătire, echipa noastră a pierdut ambele partide. În primul meci, vasluienii au cedat la limită, scor 20-21, în fața echipei gazdă, HC Buzău, pentru ca în finala mică să piardă disputa cu CSM Bacău, scor 27-29, după ce la pauză au condus cu scorul de 16-14. Pentru CSM Vaslui urmează debutul în noul sezon al Ligii Zimbrilor, cu Steaua, meci programat acasă, duminică, 28 august, începând cu ora 15.55.”, au anunțat oficialii CSM Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Pare-se că vom reuși să retrogradăm anul acesta.
    Cu asemenea antrenor ca Hagiu, care din profesor de educație fizică în mediul rural și dintr-un obscur arbitru de handbal ( mai mult suspendat datorită greșelilor comise- prietenii știu de ce și pentru ce sume), a devenit antrenorul unei formații de tradiție din Liga Națională de handbal.
    E de notorietate de câte ori nu a reușit să ia măcar nota 5 la examenul de titularizare pentru catedra de educație fizică și sport iar asta ne demonstrează deosebitele sale calități intelectuale.
    Pentru unii pălăria e prea mare ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.