spot_imgspot_img
6 C
Vaslui
23-apr.-2024

CSM Vaslui a sunat adunarea

- Advertisement -

Liga a IV-a

REUNIRE… Din sezonul 2014-2015, vasluienii nu se vor mai bucura de meciurile din Liga 1, dar vor avea ocazia sã vadã la treabã noua echipã, CSM Vaslui, care ar urma sã evolueze în campionatul judetean de fotbal. Asta dacã va primi finantarea necesarã din partea Consiliului Local.

Astãzi, de la ora 19.00, jucãtorii echipei CSM Vaslui se vor prezenta la prima sedintã de pregãtire, care va avea loc pe terenul de antrenament. Oficialii echipei au avut o primã întâlnire cu jucãtorii, dar nu au început pregãtirile pentru cã au hotãrât sã asteapte rãspuns din partea autoritãtilor locale. În ceea ce priveste viitorul lot, problemele sunt departe de a fi rezolvate, Costinel Botez si Constantin Petrea au vorbit cu o parte din jucãtori, însã lista achizitiilor este încã deschisã. Iatã o parte din jucãtorii care se vor prezenta la reunirea echipei CSM Vaslui: Gabriel Crãciun, Sorin Costandache, Marius Bârsan, Ionut Jitaru, Florin Bãdit, George Agache, Petronel Cumpãnã, Lucian Manea, Dan Albescu, Sebastian Tîrtîrãu, Alexandru Gajurã sau Alin Dublea.

Asociatia Suporterilor Vasluieni nu sustine noua echipã

Afectati de desfiintarea echipei FC Vaslui, membrii Asociatiei Suporterilor Vasluieni se dezic de aceastã nouã echipã, pe care nu o vor sprijini decât în conditiile în care va fi continuatoarea echipei FC Vaslui, în care implicã preluarea palmaresului, siglei si a culorilor. În aceste conditii, fanii vasluieni se gândesc sã înfiinteze o echipã pe care sã o înscrie în Liga a IV-a, care sã fie sustinutã de suporteri, dupã modelul echipei din Timisoara, SS Politehnica.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.