CSM Vaslui câștigă din nou faza județeană a Cupei României

DUEL… Primul tur al Cupei României la fotbal va aduce față în față cele două echipe de fotbal ale orașului, CSM Vaslui și Sporting Juniorul Vaslui.

Rapid Brodoc – CSM Vaslui   0-2

TROFEU… CSM Vaslui a cucerit pentru al treilea an consecutiv Cupa României la fotbal – faza județeană, după ce s-a impus în finala competiției, cu scorul de 2-0, în fața celor de la Rapid Brodoc. Golurile victoriei au fost marcate de puștii Alin Manolachi și Ionuț Spânache. Calificată în primul tur al fazei naționale, CSM Vaslui va da piept cu Sporting Juniorul Vaslui, singura echipă a orașului care evoluează în Liga 3.

CSM Vaslui și Rapid Brodoc, cele două formații care luptă pentru supremația momentului în fotbalul județean, s-au întâlnit și în finala Cupei României la fotbal – faza județeană. A rezultat un meci dârz, echilibrat, în care cele două formații și-au împărțit ocaziile. Ambele formații au irosit ocazii mari de gol, Robert Rusu (CSM) și Cristi Buruiană (Rapid) ratând incredibil din poziții ideale. În repriza secundă, portarul Brodocului, Bogdan Iacob, s-a accidentat, dar a continuat pe teren, iar câteva minute mai târziu a greșit la primul gol al partidei, în urma unei centrări a lui Alin Manolachi. “Alb-vișinii” au ieșit la joc, dar cei care au înscris au fost tot vasluienii, prin Ionuț Spânache. În urma acestui succes, CSM Vaslui s-a calificat în faza națională a Cupei României, care va debuta pe 28 iulie și unde vor participa reprezentantele județene și echipele clasate pe ultimele locuri în sezonul trecut al Ligii 3. În aceste condiții, CSM Vaslui are șanse foarte mari să înfrunte în primul tur pe Sporting Juniorul Vaslui, faza a II-a a Cupei României urmând să aibă loc pe 11 august.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ