spot_imgspot_img
14.8 C
Vaslui
12-apr.-2024

CSM Vaslui – CSM Constanța 21-32: “Nu trageți în băieți”

- Advertisement -

NET SUPERIORI… Înfrângere la scor pentru handbaliștii de la CSM Vaslui în etapa a 3-a din Liga Zimbrilor: scor 21-32 (8-16), pe teren propriu, cu CSM Constanța. Elevii lui Raul Fotonea nu au avut nicio șansă în fața mult mai titraților adversari, care au practicat un handbal încântător, chiar și în inferioritate numerică. La finalul partidei, antrenorul echipei CSM Vaslui a luat apărarea echipei, asumându-și întreaga vină pentru înfrângere.

CSM Vaslui a pierdut la scor, duminică, în fața celor de la CSM Constanța, scor 21-32. Așa cum era de așteptat, partida a fost controlată în totalitate de oaspeți, care au reușit să facă o joc foarte bun. De cealaltă parte, handbaliștii pregătiți de Raul Fotonea și Bogdan Pralea au evoluat ca și cum știau că nu au nicio șansă, făcând mai multe greșeli atât în atac cât și în defensivă. CSM Vaslui rămâne cu un singur punct după disputarea primelor trei etape, însă șansele ca situația să se îmbunătățească vor rămâne în continuare mici pentru următoarea perioadă, când sunt programate trei meciuri cu adversari la fel de puternici: CSM București, Minaur Baia Mare și CSM Focșani. Marcatorii echipei vasluiene în partida cu CSM Constanța au fost: Nemania Vucicevic 5, Alexandru Ionescu 4, Robert Furak 3, Marius Szoke 2, Dragoș Soare 2, Darius Dragon, Silvian Amihăesi, Vlad Hușanu, Andrei Yashchanka și Răzvan Chirarcu câte un gol.

Fotonea și-a asumat întreaga vină

La finalul partidei, antrenorul echipei CSM Vaslui și-a asumat întreaga vină pentru înfrângerea suferită. “Cumva am avut alte idei. Am știut că nu putem juca cu ei, unu la unu, în atac, nu am avut continuitate, iar atunci când am găsit-o, am ratat multe ocazii de a marca. Când joci cu o echipă precum Constanța, ești taxat urgent. Responsabilitatea este, în primul rând, a mea. Acum nici nu avem foarte mult de plâns, trebuie să ne regrupăm, fiindcă nici nu vreau să mă gândesc ce urmează pentru noi. Întâlnim în următoarele trei etape pe CSM București, Minaur și Focșani. N-am timp să plâng, campionatul este lung și trebuie să ne facem puncte în meciurile în care putem să facem puncte. Astăzi, atitudinea nu a fost cea mai bună. Am jucat acasă, iar oameni din Vaslui, care au venit și au umplut sala, cred că meritau ceva mai mult. Nu trageți în băieți. Etapa aceasta am cam ratat-o”, a afirmat principalul CSM-ului. 

Rezultatele etapei a III-a

  • CS Dinamo București – CSM Bacău – 47:32 (30:17)
  • SCM Politehnica Timișoara – CS Universitatea Cluj – 31:31 (18:15)
  • CSU Suceava – CSA Steaua București – 31:26 (14:12)
  • CSM Sighișoara – CS Minaur Baia Mare – 20:30 (13:14)
  • CSM Vaslui – CSM Constanța – 21:32 (8:16)
  • ACS HC Buzău – CSM Focșani – 31:25 (15:11)
  • AHC Potaissa Turda – CSM București
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Bani cheltuiți aiurea, nu mai vrem echipe decât private, sa și piardă banii lor, nu ai noștri.
    Plătiti degeaba, am fost la meci și am plecat la pauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.