spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

CSM Vaslui debutează în faza regională a Cupei României

- Advertisement -
DUELURI… CSM Vaslui dă piept cu Viitorul Darabani, în prima etapă a fazei regionale din Cupa României la fotbal. În cel de-al doilea joc, vasluienii înfruntă Viitorul Liteni.

START… Câștigătoarea fazei județene a Cupei României, CSM Vaslui, va juca, astăzi, de la ora 18:00, în deplasare, cu CSO Viitorul Darabani, în prima etapă a fazei regionale. În cel de-al doilea joc, Vasluiul va înfrunta pe CSO Viitorul Liteni, pe 13 iulie.

CSM Vaslui a fost repartizată în grupa a 2-a, Regiunea 1, alături de câștigătoarele fazelor județene din Botoșani și Suceava, Viitorul Darabani respectiv Viitorul Liteni. Primul meci al Vasluiului va avea loc astăzi, de la ora 18:00, în deplasare, cu Viitorul Darabani, iar pe 13 iulie, la Vaslui, tot de la ora 18:00, va primi vizita celor de la Viitorul Liteni. Câștigătoarea grupei va juca finala Regiunii 1 cu echipa clasată pe primul loc din grupa 1, unde vor evolua câștigătoarele fazelor județene din Iași, Bacău și Neamț. Învingătoarea va câștiga faza regională și va accede în turul 1 al Cupei României, unde va intra și Sporting Juniorul Vaslui, formație care a terminat pe locul 7 în sezonul trecut al Ligii 3. Pentru noul sezon, CSM Vaslui a înregimentat deja doi jucători: Sebastian Țârțârău, care a evoluat în sezonul precedent la Sporting Vaslui, și Bogdan Purice, jucător cu meciuri în cel de-al treilea eșalon fotbalistic al țării, la Atletico Vaslui. Noul sezon al Ligii 4 Vaslui va debuta la începutul lunii septembrie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.