3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

CSM Vaslui, douã victorii consecutive în Liga Zimbrilor

CSU Suceava – CSM Vaslui 23-29

REUSITÃ… Handbalistii vasluieni încep sã lege victoriile. Dupã succesul de la Bacãu, primul din acest sezon al Ligii Zimbrilor, CSM Vaslui a luat toate punctele si din deplasarea de la Suceava, scor 29-23 (16-13). Omul meciul a fost, din nou, interul Florin Acatrinei, cu 9 goluri marcate.

CSM Vaslui a controlat jocul de la un capãt la altul, sucevenii tinând aproape doar în prima reprizã, când s-au apropiat la un singur gol, 10-11, în minutul 21, si 12-13, minutul 24. În partea secundã, formatia antrenatã de Gabriel Armanu s-a desprins decisiv, pe fondul greselilor din tabãra suceveanã, câstigând la o diferentã de sase goluri, scor 29-23. Pentru echipa noastrã au marcat: Florin Acatrinei (9 goluri), Gabriel Cumpãnici (5), Bogdan Cîrchea (4), Andrei Popa (3), Silvian Amihãesi (3), Dragos Soare (2), Maxsym Karamyshev (1), Igor Krivokapic (1) si Ciprian Vancea (1). Cel mai bun marcator al Vasluiului în meciul cu Suceava, Florin Acatrinei, a ajuns la 40 de goluri marcate în aceastã editie de campionat, fiind în luptã si pentru câstigarea trofeului de golgheter al Ligii Zimbrilor. În urma acestei victorii, CSM Vaslui a urcat pe locul 10, cu 6 puncte, urmând ca în etapa viitoare sã primeascã vizita „lanternei rosii”, CSM Alexandria.

Victorie si pentru CSM 2 Vaslui

Echipa secundã a CSM Vaslui a obtinut cea de-a doua victorie stagionalã în Divizia A la handbal masculin, 35-30 (17-15), în deplasare, pe terenul celor de la CSU 2 Suceava. Golurile Vasluiului au fost reusite de Chiratcu (7), Ionescu (6), Husanu (5), Dragon (5), Cumpãnici (4), Popa (4), Ciurescu Manea (3) si Chiriac (1).

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here