spot_img
17.4 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

CSM Vaslui, gata de debutul în Liga 3

- Advertisement -
MOTIVAȚI… CSM Vaslui va juca la Bacău, cu Aerostar, în prima etapă a Ligii 3. Fotbaliștii vasluieni speră să obțină un rezultat pozitiv în primul meci al sezonului.

LA START… CSM Vaslui este gata pentru debutul în Liga 3, acolo unde va înfrunta vineri, de la ora 18:00, pe CS Aerostar Bacău, în deplasare. Înaintea acestui joc, vasluienii au reușit să-l înregimenteze pe portarul Alexandru Dohotariu (21 de ani), de la CSM Alexandria, trecut și pe la Sporting Juniorul Vaslui.

Vasluiul se pregătește pentru primul meci în Liga 3. Fotbaliștii pregătiți de cuplul Racoviță – Crăciun au terminat seria jocurilor amicale cu o victorie și o înfrângere, 3-0 cu Viitorul Onești și 0-2 cu Politehnica Iași, în triunghiularul disputat săptămâna trecută pe „Municipal”, iar antrenorii s-au arătat mulțumiți de modul cum a arătat echipa în cele două meciuri de pregătire. După Ionuț Baciu și Alexandru Codreanu, CSM Vaslui a mai transferat un jucător crescut la Sporting Juniorul Vaslui. Este vorba despre portarul Alexandru Dohotariu (21 de ani), adus de la CSM Alexandria, echipă nou-promovată în Liga 2. În meciul de debut în Liga 3, CSM Vaslui va juca, în deplasare, cu CS Aerostar Bacău, o echipă care evoluează de mulți ani la nivelul eșaloanelor 3 și 2, dar care în acest an are în lot foarte mulți jucători tineri, promovați de la echipele de juniori. Partida dintre Aerostar și CSM Vaslui se va disputa vineri, de la ora 18:00, la Bacău, pe stadionul „Aerostar”. Tot vineri se va disputa și partida dintre FC Bacău și Șomuz Fălticeni. Celelalte trei partide ale primei etape se vor disputa sâmbătă, de la ora 18:00: Rapid Brodoc – Foresta Suceava; Viitorul Darabani – CSM Bacău și Bucovina Rădăuți – Știința Miroslava.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.