26 C
Vaslui
16-aug.-2022

CSM Vaslui, înfrângere în primul amical al verii

- Advertisement -
PREGĂTIRI… Vasluienii, învinși pe terenul echipei CSM Focșani, scor 28-31, în primul amical verii. Pentru handbaliștii CSM-ului urmează un puternic turneu amical la Bacău, care se va desfășura în perioada 5-7 august.

TEST… Echipa masculină de handbal a CSM Vaslui a fost învinsă, la sfârșitul săptămânii trecute, în deplasare, de CSM Focșani, scor 28-31, în primul meci amical al verii. Handbaliștii vasluieni au fost conduși de pe bancă de secundul Sebastian Hagiu, principalul Bogdan Pralea participând la o acțiune a lotului național de juniori.

După trei săptămâni de pregătire la Vaslui, handbaliștii vasluieni s-au deplasat la Focșani, unde au susținut prima partidă de verificare a verii. Secundul Sebastian Hagiu a încercat mai multe formule de joc, iar handbaliștii vasluieni au făcut un meci bun, fiind foarte aproape de un rezultat pozitiv. Pentru handbaliștii vasluieni urmează trei turnee puternice de pregătire. În perioada 5-7 august, la Bacău, CSM-ul va da piept cu Steaua București, HC Buzău și echipa organizatoare, CS Bacău. Cu ocazia Zilelor Municipiului Vaslui, Vasluiul va găzdui o nouă ediție a Cupei Municipiului Vaslui, unde vor participa HC Buzău, CSM Odorheiu Secuiesc și Sporting Ghimbav. În ultimul turneu, înainte de începerea campionatului, Vasluiul se va deplasa la turneul de la Buzău, unde va întâlni HC Buzău, CSM Bacău și CSM București. Ediția 2022-2023 a Lgii Zimbrilor va debuta pe 27 august, iar CSM Vaslui va întâlni, pe teren propriu, pe Steaua București.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.