spot_img
18.5 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

CSM Vaslui, la baraj pentru rămânerea în Liga Zimbrilor

- Advertisement -

SUCCES… La capătul unui nou sezon dezastruos, CSM Vaslui a reușit să se reabiliteze în ultima etapă. A învins CSM Sighișoara, scor 31-24, și a prins barajul de menținere/promovare în Liga Zimbrilor.

A fost o bătălie foarte strânsă pentru calificarea la barajul de menținere/promovare în Liga Zimbrilor. Vasluienii au început mai bine meciul și au reușit să se desprindă de mai multe ori la două goluri, 3-1, 8-5 sau 11-9, pentru ca la cabine să intre cu un avans de trei goluri, 13-10. Băieții lui Ovidiu Mihăilă au știut să profite de momentele bune și s-au desprins la 7 goluri pe tabelă, 23-16 la jumătatea reprizei secunde. Valentin Petrila, cu 10 intervenții, Marius Szoke, Florin Acatrinei și Răzvan Chiratcu, handbaliști care au marcat împreună 21 din cele 31 de goluri ale Vasluiului, au fost eroii CSM-ului. Repriza secundă a fost controlată în totalitate de vasluieni, care nu le-au dat nicio șansă gazdelor. La baraj, CSM Vaslui se va duela cu Poli Timișoara sau Steaua București, CSM Făgăraș (locul 3 în Divizia A) și CSM Oradea sau CSM Reșița, în funcție de rezultatele obținute în ultima etapă din Liga Zimbrilor respectiv play-off-ul Diviziei A.

Buget de 1,1 milioane de euro, rezultate modeste

În acest sezon al Ligii Zimbrilor, formația vasluiană a ratat mai multe momente-cheie. Startul sezonului a fost catastrofal din cauza unui antrenor visător, adus din handbalul feminin, dar și a unui management dezastruos, campania de transferuri din vara lui 2023 dovedindu-se una total greșită. Au fost multe transferuri care n-au adus niciun plus pentru echipă, CSM-ul fiind “cărată” în spate în multe momente de puștii Chiratcu și Hușanu. Mai punem la socoteală și punctele pierdute la “mustață” cu Suceava, Turda sau Focșani, în care vasluienii au cedat în ultimele minute de joc. O vină pentru rezultatele echipei de handbal din ultimii ani o poartă și membrii Consiliului de Administrație, cei care au avut mereu ultimul cuvânt în numirea antrenorilor și în luarea deciziilor importante din cadrul clubului. La finalul turului s-a schimbat antrenorul și a fost adus Ovidiu Mihăilă, văzut drept salvatorul echipei. A obținut 17 puncte și a reușit să ducă Vasluiul la baraj.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Pai fostul președinte și-a făcut vila pe Delea, cum sa nu furi de la buget. Au buget și salarii super mari, pentru ce performante fac. Cel mai bine ar fi ca echipa sa fie privată, sa nu mai fure jegosii de la bugetul județului, dar nu se vrea, că manaca toți de acolo😡 In fine, in afara de 4-5 jucători, restul nu au treabă cu liga națională, sunt de divizia E.

  2. Prin CSM se spala bani, altfel nu înțeleg de ce nu există performanță. Oameni care nu au nicio treabă cu sportul sunt puși să facă pontajul la sport. Păcat!
    Avem nevoie de un președinte al CSM care să știe să caute un antrenor, care știe unde este FRH sau oricare alta federație. Un președinte bun. Face cat jumătate din echipă.
    Cei din primărie, CJ se implica emoțional la echipa pentru că nu pricep acest sport. Că și echipă mică nu putem face performanță cu multi mercenari. LPS Vaslui produce jucători buni, dar degeaba daca nu-i valorifici. Ar trebui creat un sistem de joc, o mentalitate care sa fie la echipa mare și la cele ale LPS. Degeaba aducem în fiecare an străini care sa ne ajute să nu picam in divizie, daca nu construim nimic.

    • LPS produce jucători dar daca nu sunt în grațiile antrenorului de la echipa de tineret nu joacă, mai mult sunt jigniți și injurati

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.