spot_img
15.7 C
Vaslui
03-iun.-2023

CSM Vaslui nu a avut nicio sansã la Turda

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Potaissa Turda – CSM Vaslui 31-24 (20-14)

ESEC… Echipa de handbal masculin a CSM Vaslui a fost învinsã clar de Potaissa Turda, scor 24-31 (14-20), în prima etapã a Ligii Zimbrilor. Soarta meciului a fost decisã încã din primele 30 de minute, turdenii intrând la cabine cu un avans de sase goluri, 20-14.

CSM Vaslui nu a avut nicio sansã pe terenul vicecampioanei Potaissa Turda. Handbalistii vasluieni au asteptat cu încredere debutul în noua stagiune, numai cã turdenii au demonstrat din nou cã locul doi ocupat în editia precedentã nu a fost o întâmplare. Potaissa Turda a condus jocul de la un capãt la altul si nu i-a dat Vasluiului nicio secundã impresia cã ar putea scoate puncte din acest joc. Dupã 60 de minute, Potaissa s-a impus cu 31-24, însã diferenta a fost si de 8 goluri, 22-14 (min. 35) si 30-22 (min. 58). Cel mai bun marcator al echipei antrenate de Gabriel Armanu, asa cum ne-am obisnuit, a fost interul Florin Acatrinei, cu 10 reusite. Pentru CSM Vaslui au mai marcat Darius Dragon (5), Andrei Popa (3), Dragos Soare (2), Rãzvan Chiratcu (1), Maksym Karamyshev (1), Ciprian Vancea (1) si Silvian Amihãesi (1).

Echipa secundã va evolua în Divizia A

Federatia Românã de Handbal a stabilit componenta seriilor în Divizia A, cel de-al doilea esalon handbalistic al tãrii, acolo unde va evolua si echipa a doua a clubului vasluian. CSM 2 Vaslui va fi pregãtitã de Gabriel Armanu si Bogdan Pralea, antrenor principal urmând a fi Bogdan Pralea. CSM Vaslui face parte din seria A, alãturi de HC 2 Buzãu, CSM 2 Bacãu, CSU 2 Suceava, CSM 2 Focsani, Magnum Botosani, CSU Galati si Politehnica Iasi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.