CSM Vaslui pãstreazã sanse de calificare

SPERANTE… CSM Vaslui a pierdut la Pascani (1-2), dar pãstreazã sanse de calificare. La finalul partidei de la Pascani, antrenorul Ionut Chiochiu a tras concluziile mansei tur a barajului de promovare în Liga 3.

“Tot respectul pentru efortul depus de bãietii nostri, pentru modul în care s-au sacrificat cu scopul de a obtine un rezultat care sã ne mentinã sansele de promovare. Acum, obiectivul principal este recuperarea jucãtorilor, iar de miercuri vom încerca împreunã sã gãsim solutii pentru a corecta ceea ce nu a mers. Cele 7 meciuri în 21 de zile, dupã o pauzã de un an si jumãtate, au dus la un grad ridicat de epuizare fizicã si psihicã iar aceste lucruri s-au vãzut mai ales dupã minutul 70. Cu toate acestea, consider cã am avut douã sanse imense de a marca pe contraatac golul ce ne putea asigura calificarea si la un scor alb în retur.”, ne-a declarat Ionut Chiochiu. Antrenorul Vasluiului sperã ca jucãtorii sã fie mult mai concentrati în retur, mai ales în startul întâlnirii. “Am folosit la un moment dat cinci juniori nãscuti în anii 2002 si 2003, iar acestia s-au achitat cu brio de sarcinile trasate. Sã nu uitãm cã nu am putut folosi jucãtori precum Pricop, Abuzãtoaei, Grigoras si Olaru. Vom rãmâne la fel de modesti, vom fi mult mai concentrati la începutul jocului, mai ales pe faza defensivã si vom încerca sã ne pãstrãm luciditatea pânã la fluierul de final. Am toatã încrederea cã bãietii nostri vor face un întreg judet mândru dupã terminarea partidei. Pentru tot ce au realizat pânã acum, consider cã nu putem decât sã-i felicitãm. Multumesc domnului primar si conducerii clubului pentru conditiile asigurate în vederea disputãrii acestei prime manse.”, a adãugat Chiochiu.
1 COMENTARIU

  1. Site ul pl sunteți voi. Când ai deja o echipa din Vaslui la liga a 3-a și tu dai știri doar despre clona primăriei e clar că ai un interes . Pașcani nu a bătut pe nimeni de 2 ani, in ce hal poate fi aceasta csm vaslui, tot respectul pentru chiochiu, un antrenor foarte bun la copii, poate singurul serios din tot lps-ul ăla . De ce nu vrea primăria să colaboreze cu Cracea, sa avem o singura echipă un pic mai bună decât să avem 2 echipe slabe.

LĂSAȚI UN MESAJ