spot_imgspot_img
10.7 C
Vaslui
20-apr.-2024

CSM Vaslui s-a descurcat bine la turneul de la Vaslui

- Advertisement -
AMICALE… O victorie și o înfrângere pentru CSM Vaslui la Cupa Municipiului Vaslui la handbal masculin. Vasluienii au câștigat cu Buzăul, dar au cedat în fața celor de la Focșani.

FINAL… S-a încheiat Cupa Municipiului Vaslui la handbal masculin. Clubul Sportiv Municipal Vaslui a înregistrat o victorie și o înfrângere la competiția organizată cu ocazia „Zilelor Culturale ale municipiului Vaslui”. Băieții lui Gabriel Armanu au învins HC Buzău (26-25), dar au pierdut cu CSM Focșani (29-30).

În cea de-a doua zi a turneului, CSM Focșani și HC Buzău ar fi trebuit să se întâlnească în finala mică, în timp ce CSM Vaslui și CSU Suceava ar fi trebuit să joace în marea finală. Organizatorii, împreună cu reprezentanții celor patru echipe, au luat decizia de a disputa altfel aceste jocuri. Și asta pentru că Vasluiul a jucat deja de patru ori cu Suceava, în amicale, la fel ca și în cazul echipelor din Buzău și Focșani. Fiind vorba de un turneu amical, s-a decis ca în meciurile de duminică să se întâlnească CSU Suceava și HC Buzău respectiv CSM Vaslui și CSM Focșani. În primul joc, HC Buzău s-a impus cu 29-26 în fața celor de la Suceava. În ultimul meci al zilei, CSM Vaslui a întâlnit CSM Focșani. Partida disputată în Sala Polivalentă din Vaslui a fost de un nivel foarte bun, având intensitate și suspans. Deși a fost o partidă amicală nu au lipsit nici nervii. Prima repriză a aparținut Vasluiului, care a intrat la vestiare cu un avans de șase goluri, 14-8. După pauză, focșănenii au echilibrat partida și s-au impus după un gol marcat cu două minute înainte de final, 30-29.

Meci de retragere pentru Bogdan Pralea

După disputarea meciurilor de duminică, CSM Vaslui i-a organizat lui Bogdan Pralea meciul de retragere. La acest meci demonstrativ au participat actuali și foști jucători ai Vasluiului, foști colegi ai lui Pralea. Printre invitați s-au numărat Alexandru Jelescu, de la Federația Română de Handbal, antrenorul Sandu Iacob, frații Mihai și Gabriel Bujor, Valentin Anton, Mădălin Țuțu sau Marius Ragea. De-a lungul celro 7 ani petrecuți în tricoul Vasluiului, la HC Vaslui și CSM Vaslui, Pralea a fost desemnat, în mai multe rânduri, cel mai bun jucător al etapei în Liga Zimbrilor. La final, Bogdan Pralea a primit o diplomă de mulțumire pentru activitatea sa ca jucător la Vaslui.

Rezultate Cupei Municipiului Vaslui:

Sâmbătă:
CSU Suceava – CSM Focșani   29-27
CSM Vaslui – HC Buzău 26-25

Duminică:
CSU Suceava – HC Buzău 26-29
CSM Vaslui – CSM Focșani     29-30

Amical, Juniori 2:
LPS Vaslui – CSȘ Bacău 50-34 (23-15)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.