spot_img
15.7 C
Vaslui
29-mai-2023

CSM Vaslui și-a aflat adversarii din grupele Cupei României

spot_imgspot_img
- Advertisement -
DEBUT… CSM Vaslui va debuta în faza regională a Cupei României pe 6 iulie, în deplasare, cu Sporting Dărăbani, câștigătoarea fazei județene din Botoșani.

FAZA REGIONALĂ… CSM Vaslui, câștigătoarea fazei județene a Cupei României la fotbal, și-a aflat adversarele din faza regională. Echipa antrenată de Ionuț Chiochiu a fost repartizată în grupa a 2-a, alături de câștigătoarele fazelor județene din Botoșani, Sporting Dărăbani, și Suceava, Viitorul Liteni.

În faza regională participă doar cele 42 de câștigătoare ale fazelor județene împărțite în șapte regiuni. Pentru fiecare regiune s-au împărțit cele 6 echipe în două grupe a câte 3 echipe, prin tragere la sorți, urmând ca acestea să joace fiecare cu fiecare câte un meci. CSM Vaslui face parte din Regiunea 1, grupa 2, alături de Sporting Dărăbani și Viitorul Liteni. Primul meci va avea loc pe 6 iulie, ora 18:00, în deplasare, cu Sporting Dărăbani, iar pe 13 iulie, la Vaslui, de la ora 18:00, va avea loc duelul dintre CSM Vaslui și Viitorul Liteni. Câștigătoarele grupelor vor juca finala regiunii, iar echipa câștigătoare va primi trofeul Cupei României pentru regiunea 1 – Nord-Est și se va califica în turul 1 al competiției naționale, fază în care va intra în competiție și Sporting Juniorul Vaslui, locul 7 în sezonul trecut al Ligii 3. În sezonul recent încheiat, CSM Vaslui a promovat în Liga 4 Vaslui și a câștigat, fără emoții, faza județeană a competiției KO.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.