23.2 C
Vaslui
18-aug.-2022

CSM Vaslui și-a găsit antrenor!

- Advertisement -
NUMIRE… Bogdan Pralea a fost numit antrenor principal la CSM Vaslui și va fi ajutat, din postura de antrenor secund, de vasluianul Sebastian Hagiu.

SCHIMBARE… CSM Vaslui și-a pus antrenor principal. A semnat cu Bogdan Pralea (46 de ani), antrenor secund în mandatul lui Gabriel Armanu. Acesta va fi ajutat, din postura de antrenor secund, de Sebastian Hagiu.

La finalul ediției 2021-2022 a Ligii Zimbrilor la handbal masculin, CSM Vaslui a rămas fără antrenor după ce Gabriel Armanu a ales să semneze cu HC Buzău. Conducerea clubului vasluian a purtat discuții în ultimele săptămâni cu mai mulți antrenori, însă nu a ajuns la o înțelegere cu niciunul dintre ei. Astfel, oficialii vasluieni au ajuns la varianta Bogdan Pralea, secundul lui Armanu în sezonul trecut și antrenor principal la echipa secundă. Fostul portar al Vasluiului, Bogdan Pralea, a fost un handbalist important la nivelul primei ligi, având și meciuri în tricoul echipei naționale a României. Luna trecută, Pralea a fost cooptat și în staff-ul echipei naționale de juniori, unde se va ocupa de pregătirea portarilor. La CSM Vaslui, Bogdan Pralea va fi ajutat de Sebastian Hagiu, care va fi antrenor secund la prima echipă și principal la echipa secundă și la cea de juniori. CSM Vaslui se va reuni pe 11 iulie, la Vaslui, urmând ca prima săptămână de pregătire să fie axată pe latura fizică. Primul meci amical va avea loc pe 30 iulie, în deplasare, cu CSM Focșani.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.