spot_imgspot_img
7 C
Vaslui
01-mart.-2024

Cu ansamblul rutier în Vama Albița, fără să dețină permis de conducere valabil

- Advertisement -
GRAV… Un moldovean de peste Prut și-a pus în cap să ajungă în UE cu un ansamblu de vehicule, dar fără a avea permis corespunzător! A rămas lângă Prut, la Vama Albița!

TUPEIST… Un bărbat cu cetățenie R. Moldova a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, deși permisul de conducere valabil deținut nu îi dădea dreptul.

Acesta s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albița /I.T.P.F. Iași, pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși țară. Bărbatul cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 48 de ani, conducea un ansamblu rutier format din microbuz și remorcă. „La controlul de frontieră, în urma verificărilor  specifice efectuate, colegii  noștri  au constatat că  bărbatul nu deține  premis de conducere valabil pentru categoria E, necesar pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză . Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat comisarul de poliție Irina Mirică, purtătorul de cuvânt  al STPF Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.