spot_imgspot_img
spot_img
-0.7 C
Vaslui
08-dec.-2023

“Cu Hristos și în vacanță” – Școală de vară în Parohia Todirești (FOTO)

- Advertisement -
CÂȘTIGĂTOARE… Ana Maria Nedelea a obținut Premiul I și un Premiu Special, iar Ana Maria Şoroagă – Premiul al III-lea și un Premiu Special.

PREMII IMPORTANTE…  Doi copii din comuna Todirești au fost premiați la concursul “Spune-mi o poveste pentru suflet – Putna 1871 – Serbarea tuturor românilor”. Astfel, Ana Maria Nedelea a obținut Premiul I și un Premiu Special, iar Ana Maria Şoroagă – Premiul al III-lea și un Premiu Special. De altfel, copiii din Parohia Todirești au avut parte de cea mai frumoasă vară! Pentru ei, profesoara de Religie Elena-Lăcrămioara Danalache și părintele paroh Mihai Cârlescu au organizat, în perioada 8 iulie – 1 septembrie 2021, școala de vară intitulată “Cu Hristos și în vacanță”.

Întreaga vacanță de vară a fost, pentru copiii din Todirești, una plină de activități recreative. Au participat  la școala de vară intitulată “Cu Hristos și în vacanță” care se încheie marți, 31 august. Pe parcursul verii, un număr de 35 de copii au participat la jocuri interactive, cateheze, vizionări de filme cu tematică religioasă, au plantat pomi fructiferi, flori și brăduți  în curtea bisericii parohiale (proiect sponsorizat de fundația World Vision România), au pictat icoane și au participat la un atelier de gastronomie.

«Interesul, entuziasmul și aprecierile părinților, care au avut încredere în activitățile „școlii de la biserică” desfășurate până în prezent, stau mărturie că acest demers educativ și creștin a fost îndeplinit, spre bucuria noastră», a menționat părintele paroh Mihai Cârlescu.

Totodată, două eleve de la școala Gimnazială ,,Gheorghe Cioată ” Todirești, județul Vaslui, coordonate de doamna profesoară de Religie Elena – Lăcrămioara Danalache, au participat la concursul “Spune-mi o poveste pentru suflet – Putna 1871 – Serbarea tuturor românilor”, obținând mai multe premii, la diferite secțiuni. Astfel, Ana Maria Nedelea a obținut Premiul I și un Premiu Special, iar Ana Maria Şoroagă – Premiul al III-lea și un Premiu Special.

Elevele au fost premiate în cadrul manifestărilor prilejuite de împlinirea a 150 de ani de la Prima Serbare a românilor de pretutindeni la Mănăstirea Putna, în data de 16 august 2021, de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.