spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
21-apr.-2024

Cu lichioru’, Uzatu cucereste poporu’ | PAMFLET

- Advertisement -

Anul acesta a fost unul special. Uzatu Îndrãgostitul a împãrtit de 8 Martie prin polifricii sãi de la partid electoratului feminin, garoafe si bomboane cu lichior. Prima datã ne-am mirat. De ce cu lichior si nu cu caramel sau orice altceva. Cã acesta mai iese si la fiolã si dintr-o bucurie pe care vrei s-o faci unei doamne, te trezesti cã-i faci rãu si mai rãmâne si fãrã permis dupã ce ia cadoul de la PSD. Si am aflat. Fuseserã niste cutii de astfel de bomboane cu termenul aproape sã expire si, hop, antreprenorul le-a donat la partid, sã scape de ele. Noroc cã n-a aflat Anuta, cã jar ar fi mâncat acest smecheras care a adus bomboanele cu lichior.

Nici opozitia nu s-a lãsat mai prejos. Ei au venit înarmati cu flori, exact în culorile partidului. Liberalii cu lalele galbene, a lui Arcãleanu cu lalele albe, de parcã era festival. Noroc de PSD cu bomboanele cu lichior, cã au rãmas doamnele, dupã asaltul politicienilor, cu un gust dulce, dupã ce au primit garoafele de la PSD, de parcã era vreo înmormântare. Totusi, ne-am fi asteptat la PSD sã uimeascã femeile cu niste trandafiri rosii superbi, ca ãia din siglã, dar, dupã cum bine stiti, aceștia cam înteapã, iar polifricii trimisi sã împartã florile nu suportã …ciupiturile. Asa cã, propunem lui Ciolacu, acum, la rotativã, când se face congres la partid, sã schimbe si sigla. În loc de trei trandafiri, sã aparã trei garoafe.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. La mintea pe care o are Timofticiuc coroborata cu lui Ionica fara frica a lui Sandel iese o echipă de tor râsul. Amândoi foarte bine hrăniți încerc să-mi fac o imagine de cum ar arata primăria condusă de ei cu un program in care pauza de masa ar avea 6 ore, pentru ei. Sunt penibili dar nu-și dau seama.

  2. Băii habarnistilor de la vremea nouă ,dacă tot scrieți un articol de tot ,adica cu studiile pe care le aveți, puneți ma o dovada de ex cu bomboanele ați afirmat ca termenul aproape expira (ele expira la anu garantez cu dovada) ,arătați ma ceva ,stați în spatele unui monitor și îl face ti frecție lui timofticiuc .Câți dintre voi aveți mă studii , pentru meseria practicata nu o poți numi jurnalism ,întrucât ai jigni ceilalți colegi de breaslă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.