spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
27-feb.-2024

Cu managerul Popa la conducere, spitalul Huși a ajuns în pragul unui dezastru financiar: deficit de 1,9 milioane de lei, la finele anului trecut!

- Advertisement -

DEZASTRU… Managerul Bogdan Popa a făcut o criză de isterie, ieri, când l-a văzut în spitalul Huși pe avocatul Radu Bobârnat, venit să ia parte la ședința Consiliului de Administrație, la care fusese invitat de președinta C.A., medicul Raluca Dumitrache. Țipa, intra și ieșea pe ușă și comenta aiuristic, ba că nu are de ce da socoteală lui Bobârnat, ba că doar el are dreptul să facă invitații la spitalul Huși. A fost nevoie de vreo jumătate de ceas de tergiversări și negocieri pe picior de scandal, pentru ca agitatul manager, Bogdan Popa, să înțeleagă că spitalul nu e moșia lui, iar dacă tot a fost pus politic la conducerea unității medicale, ar face bine să se poarte civilizat și să practice transparența decizională, că acolo este o instituție publică. Avocatul Bobârnat i-ar fi arătat, spun martorii, prevederea din contract care îl obligă la transparență totală față de Consiliu Local, dar fără prea mare efect. De fapt, toată opunerea furibundă a managerului Popa față de prezența avocatului Bobârnat în ședința de C.A. avea să se explice în scurt timp, în momentul în care s-a pus pe masă situația economică dezastruoasă a spitalului Huși. Unitatea medicală a înregistrat un deficit uriaș la finele anului trecut, în sumă de 1.900.000 lei! Noroc de niște fonduri necheltuite, de 1.000.000 lei, care au mai acoperit câte ceva, însă deficitul rămâne alarmant. Lipsa aprovizionării constante cu medicamente și reactivi, lipsa liniei de gardă pe radiologie, supraîncărcarea unor secții și, foarte important, lipsa comunicării civilizate cu medicii și cu ceilalți angajați ai spitalului – au fost doar câteva dintre problemele semnalate de medicii spitalului Huși.

Practic, managerul Popa se temea că avocatul Bobârnat va vedea toate problemele grave din spital, toate neajunsurile și nemulțumirile medicilor și de aceea a dat în clocot când a dat cu ochii de liberal, pe holurile instituției. Era prezent și primarul Ioan Ciupilan, dar și Sergiu Boeru, cel din urmă fiind chiar nevoit să strige de câteva ori la Bogdan Popa, ca să-l mai potolească. Cu chiu, cu vai, Radu Bobârnat a putut participa la ședință. A participat și primarul Ciupilan, cel care, de la ora 9,00 fusese și la consiliul medical cu medicii șefi de secții. A rămas să participe și la ședința Consiliului de Administrație, unde chiar s-au pus în discuție niște lucruri importante, scăzând retoricile pline de năduf ale managerului supărat. Greu tare a acceptat că această ședință se va ține cu Radu Bobârnat prezent, au povestit unii participanți.

Deficit uriaș de aproape 2.000.000 lei la spitalul Huși, la finele anului 2023

Directorul economic al spitalului „Dimitrie Castroian” Huși a arătat că, la finele anului trecut, deficitul înregistrat de spital este de nu mai puțin de 1.900.000 lei, o sumă uriașă! A fost, ce-i drept, parțial acoperită cu 1.000.000 lei, un excedent din niște sume necheltuite, dar, chiar și așa, deficitul este unul considerabil. La acest punct iar s-a tulburat managerul, care, în ciuda evidențelor, continua să spuină vorbe bombastice, deși situația reală a bugetului spitalului e pe muchia prăpastiei, dacă nu va fi redresată cât mai grabnic. S-a votat, până la urmă, bugetul, după discuții prelungite despre cum să fie remediată situația nefastă în care se află. S-au stabilit soluții pentru unele probleme curente, și, foarte important, s-a decis ca membrii Consiliului Local să fie informat prompt și în detaliu despre situația reală a unității medicale.

Managerul Bogdan Popa se încurcă în minciuni, în legătură cu incompatibilitatea! Nu mai recunoaște că a candidat la partid, ci susține că a fost votat fără să știe

Nu putea lipsi din discuții subiectul momentului, cel despre starea de incompatibilitate a managerul Bogdan Popa, întrucât deține funcția de manager, dar deține, conform propriei declarații de interese, și funcția de vicepreședinte al PSD Huși. Deși, la ședința de CL din 25 ianuarie, managerul Popa a strigat că el nu este în nicio stare de incompatibilitate și că poate dovedi că, legal, este perfect compatibil, ieri, în ședința C.A., când probabil, niște juriști i-au spus că e foarte serioasă încălcarea legii, acesta a venit acum cu o altă variantă. A spus că, de fapt, la acele alegeri interne el ar fi fost propus de „Săvel” și că aproape nici nu ar fi știut (!?) de onoarea care i s-a făcut. Dar doar 5 zile a stat în această incompatibilitate și apoi și-ar fi dat demisia. O minciună nostimă, de vreme ce, orice candidatură presupune un dosar depus, o exprimare a voinței, etc. Să spui acum, ca în Titanic Vals, „m-au pus, mișeii, deputat”, e ridicol! Oricum, Agenția Națională de Integritate (ANI) trebuie să facă cercetări serioase și, pentru cine nu știe, nu contează că ai încălcat legea cinci minute sau cinci zile. Pur și simplu, te-ai aflat într-o stare de incompatibilitate, nepermisă și sancționabilă de legislația în vigoare. Când a fost întrebat, de ce și-a scris, totuși, în declarația de interese din 2023, funcția de vicepreședinte, dacă acum susține că își dăduse demisia după 5 zile cu un an în urmă, managerul Bogdan Popa, a răspuns cu o minciună școlărească și mai gogonată: „din greșeală”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

117 COMENTARII

 1. Daca e vorba de vicii, omul cat traieste invata
  Uneori ma fac atat de praf, vezi cazul de fata
  N-am obsesii, am doar perversiuni
  Fug de realitate zile intregi, plictisit de minciuni
  Da-te-n cacat, hai da-te-n fapt
  Care e viciul tau, deliciul tau social acceptat?
  Pozezi in crestin mai mult decat Sf. Petru
  Esti ipocrit, manca-mi-ai p-la pana ramane de un metru

 2. ”.Unu-unu-doi, doi-zece, p-la, test
  Din moment ce-ncep să mă rеpet, e clar că mă citez
  Sunt sărit dе 40, încă mai copilăresc
  C-am stat la beci în zile reci, mandatat să meditez
  Fac mai bine pe prostu’ decât proștii pe deștepții
  Și comunic constructiv când îmi vorbesc pereții
  N-am pretenții de la mine, fac umor umil profan
  Mă judec aspru pentru asta, da’ nu mă condamn
  Când mă simt al nimănui, pasiunea mă-ncălzește
  Cucuveaua sta capră de parcă cerșește
  Sa v-a f -*t in gat romaneste ”

 3. ca sa te contrazic , se foloseste si asa si asa, si, ai dreptate cand ai de a face cu acest individ te simti idioata chiar daca nu asa iti este structura ,

 4. De ce nu ii faci versuri si primarului ciupilan si o hartuiesti atat de mizerabil pe doctorita dumitrache? Pana la urma cel care l-a luat de brat pe avocatul bobirnat si l-a bagat in sedinta a fost insusi primarul si cel care te-a pus la punct continuu tot primarul a fost si domnul boeru asa ca daca nu poti arunca mizerii in ei te razbuni pe doctorița ca e mai la indemana?? Au scris ceva neadevarat in articol?? S-a discutat despre incompatibilitatea dv?? S-a discutat despre bani?? A mintit autorul cu ceva?? Avocatul bobirnat este cel care a facut sesizarea catre primar si a cerut directionarea catre consiliu de administratie..trebuia sa isi sustina sesizarea de aia era acolo.. nu a vorbit in lipsa , v-a dat posibilitatea sa argumentati , nu v-a linsat nimeni..nu inteleg ce atata deranj la dv ..

 5. Popa tu vezi lucrurile din punctul tau de vedere!! Oamenii aia pe care i-ai pomenit i-ai jignit etc ar fi fost fooarte de treaba daca inchideau ochii gura etc la ceea ce faci tu.

 6. JOKERI..SUNTETI. DEGEABA..TRAITI DEGEABA…RASPANDITI INFORMATII FALSE SI INCERCATI SA OBTINETI VOTURI, MINTIND POPULATIA…VORBITI DE CIUPILAN SI POPA…DAR VOI? TATARU A OST NUMIT MINISTRU PENTRU CALITATILE LUI?? NU POLITIC?? ESTE DEPUTAT DIN CER? NU TOT POLITIC? TIMOTICIUC A FOST NUMIT PURTATOR DE CUVANT SI RESTUL TOT INDEPENDENT? NU TOT POLITIC?? BOBARNAT A AJUNS CONSILIER LOCAL SI ACUM SPERA LA FUNCTIA DE PRIMAR CA UN SIMPLU CETATEAN? NU TOT POLITIC? A. FOST PUS DECANUL BAROULUI PENTRU MERITELE SALE? NU TOT POLITIC? CIOCOIU ESTE SINGURA MANATA DE PROSTIE, RAUTATE SI LIPSA DE PROESIONALISM….ARUNCATI CU NOROI IN MANAGER? PENTRU ASPECTE CARE NU TIN DE MANAGEMENT?? SI ANUME LIPSA BANILOR…DACA SUNTETI DE BUNA CREDINTA, VERIFICATI CATI BANI A ALOCAT CONSILIUL LOCAL PENTRU SPITAL….UNDE UNUL DIN CEI RASPUNZATORI ESTE BOBARNAT..VERIFFICATI DACA BOBARNAT S-A IMPLICAT IN VREUN FEL IN ACEST ASPECT…NU…EL DOAR A VOTAT PENTRU DAR BUGETUL NU SE REFERA SI LA BANI PENNTRU SPITAL….NU TI-E RUSINE MAI PERVERSIATATE? APARI IN SEDINTE, FACI GRUP INFRACTIONAL SI INCERCI SA CE? FAPTUL CA POPA NU TE BAGA IN SEAMA TE ROADE?? NU MAI MINTI ELECTORATUL…DACA TE INTERESA SPITALUL ALOCAI BANI PENTRU BUNA FUNCTIONARE A SPITALULUI….POPA SI-A INDEPLINIT TOATE OBLIGATIILE SI PESTE PENTRU A FACE BINE SPITALULUI, TOT CE A TINUT DE EL…SI ASTA O STIU ANGAJATII…TOTI INDICATORII MANAGERULUI SUNT EXCELENTI….FAPTUL CA AVETI SLUGARNICI ACEST COTIDIAN CARE ARE ZECI DE PROCESE PENTRU INFRACTIUNI SI ALTE ASEMENEA SPUNE TOTUL DESPRE PROBITATEA VOASTRA MORALA…FAPTUL CA VA DA CU VAR IN FIECARE ARTICOL SI ARUNCA CU NOROI IN CEI CARE NU SUNT CU VOI ARATA IARASI INTELEGEREA DINTRE VOI PENTRU SAVARSIREA FAPTELOR….DA VOI CREDETI CA LUMEA E PROASTA?? O SA AVETI ATATA SUCCES LA ALEGERI CUM AU CAPRELE SA SCAPE DE RAIE FFARA TRATAMENT….FACETI DE RAS PARTIDUL, SUNTETI DE RASUL RASULUI SI NU AVETI CE CAUTA IN PARTID…NICI UN ALT MEMBRU DE PARTID DIN NICI O LOCALITATE NU A DOVEDIT ATATA LIPSA DE MORALITATE, DECENTA, LIPSA DE EDUCATIE ETC CAT ATI DOVEDIT VOI…MURDARITI UN PARTID CU TRADITIE SI MORALITATE PENTRU INTERESLE VOASTRE MESCHINE…MAI BEBELUSILOR…NU VEI FI NICI TU PRIMAR NICI TU PRESEDINTE DE CONSILIU..PENTRU CA OAMENII VOTEAZA…SI OAMENII NU VA INGHIT…OAMENII SIMPLI MIROS RAHATUL DE LA DISTANTA….

 7. Ati fost foarte activi și bogați în comentarii weekend ul aceasta peste puțin timp fuguta la munca ca în viitor va veni tot aceeași Marie,dar cu alta pălărie!

 8. Intrebare:credeți ca asta o sa își redreseze vreodată comportamentul?Ca se vede ca și treaz e nebun,beat ,am înțelege, e beat domnule o sa se trezească dar ce te faci când și treaz este cum este?Eu cred ca asta nici nu își vede pacienții prea mult după ce ii taie.Era un medic din Iași care a zis asa:dacă din 5 pacienți unul e mulțumit și eu sunt mulțumit,dar lozinca lu Popa care o fi?

 9. De parca ar fi doar asta.. control la 4 dimineata beat mort in primire urgente! S-a împiedicat in scaunele cu rotile ca nu le-a vazut asa era de beat. A chemat portarii la el cu niste dosare atunci adica beat beat dar fii discret ..nuuu s-a dat in spectacol a facut circ , noroc ca a stiut cum sa il ia baiatul fostei directoare medicale sa il trimita sa doarma. Dimineata l-a sunat primarul ciupilan si l-a intrebat te-ai trezit betivule??

 10. Când Popa ia la mișto colegii tot goanga este?Domnule este adevărat,Coupilan și Popa au pus stăpânire pe spital ca și cum ar fi moșia lor ,nimeni nu are voie sa spună nimic .Ciupilan ne baga pe gat oamenii lui care măcar dacă ar fi oameni de caracter.Ai uitat wai când si-a chemat colegii în birou sa dea cu subsemnatul cine și cum a zis ce a zis ,hartuire din asta ,în loc sa ii fie jena

 11. Oameni buni, intamplator am deschis acest site sa vad ce se mai intampla in orasul meu natal, de care imi este dor in fiecare zi si de unde am plecat de la o varsta frageda. Din tot ce am citit, cand am avut ocazia, lucrurile nu sunt asa de bune precum mi-as dori eu sa se intample „la mine acasa”. Sunt trist si ma simt neputiincis material dar macar cu o vorba as putea sa fiu de folos pentru ca lucrurile sa se indrepte si acasa. Va rog mult, cei care pot si au puterea sa indrepte lucrurile sa faca tot posibilul sa se intample. din ce am vazut spitalul, o institutie atat de necesara unui oras este in pragul sucombarii. este pacat si trist sa fie oamenii simpli care nu au avut ocazia sa plece, ca mine, sa fie privati de dreptul constitutional la viata. Nu vreau sa scriu mult dar lucrurile trebuie sa se indrepte si oamenii sa poata apela cu incredere la necaz, ca boala este un necaz, la aceasta unitate.

 12. Bai ,cum sa îți explic ,în viata asta primești exact ce dai ,e drept din cu totul alte direcții și tu Popa știi de cine și cum ti-ai bătut joc în viata asta ,deocamdată încă mai ești tânăr, deocamdată , o sa îți Sara din cap toate însă vei primi cu vârf și îndesat, asa cum pe asta l-a învățat securitatea ceva asa și pe tine cineva te-a învățat sa bați femeile sau sa faci mișto, depinde fiecare cât de nevrotica e după cum te lauzi.Tu ești perfect normal psihic.

 13. Frunza verde bob uscat
  Popa esti fix un rahat
  In spate la ciupilan
  Stai ca un urangutan!!

  Stim sj noi ca fara el
  Esti o javra de pudel
  Ce te crezi bun manager
  Propus de insusi ..SAVEL!!!

 14. Pai tu știi cel mai bine Popa ,am auzit ca îți plac și animalele ,ca stai și privești câinii lunggg când si-o trag și mai nou ai fantezii cu iepele

 15. Bai căcatule tu și dezmembratul ala când te uiți la el de zici ca se fute singur mereu chiar și îmbrăcat,cine salivează după asta cu ochi de bou dar drogat ,cine dracu salivează după gretosul asta ?ba tu chiar crezi ce îți indruga asta?Baaa,asta se roagă de femei sa futa și el ceva după care sa nu para disperat aplica psihologia inversa ,duceti-va în pula mea tu și boschetarul asta ,pe care nu îl vrea nici masa .Nu vedeți cum umbla ca pătrunjelul fără un rost pe oriunde calcă, Ce dracu vreți sa ni-l băgați pe gat forțat?Nu îl vrem și gata .

 16. Nu ar avea ce învață în copil de la asta ,l-ar lua și la bătaie pe propriul lui copil ,cu siguranță, este un mizerabil ,nu vedeți cum vorbește la adresa femeilor?el atât poate .Si-a bătut joc de toate mai mult sau mai puțin și este adevărat pana și masa s-a saturat de el .Nu îl vrea nimeni .De asta sta în poarta la Herghelegiu.Sexul pentru el e ca să fie validat ca bărbat, atât.Se fete singur cu alte cuvinte.

  • ne amuzam copios…sunteti frustrati rau..sau esti..ca se pare ca una e nemultumita…alta doritoare…or fi si curiosi…trimiteti scrisoare recomandata catre secretariat sa va raspunda in scris….iar tu pseudo cadru medical, vei raspunde pentru afirmatiile tale..mai bine ocupa te de purandeii din curtea ta….vezi sa nu-i atingi cu incapacitatea ta de a fi om…

 17. uratenia pamantului…mananca cat rahat vrei, tu si restul cozii…stergete la gura repede sa nu te vada si altii….Pupa-l pe Popa mult, ca nu va desteptati….jalnic….sa auzim cum vomitati…cum cautati pile peste tot sa prostiti lumea…ati ajuns si pe la Iasi….reporterasule…prin Copou…ti-au dat putin cu miere pe la botul ala de mapet, si apoi te-au flituit…institutiile statului nu sunt pentru interesele voastre meschine….sunteti niste resturi umane…firimituri…nici carnea nu o sa va putrezeasca de cata rautate aveti in voi…nu v-a iesit nimic pe oriunde v-ati dus..v-au dat cu flit medicii si restul personalului medical…doar 2-3 pe care ii reprezinta bobita sunt de partea voastra…restul va catalogheaza cancerul spitalului…la cat esti de pregatit nu ai gasit nici un loc la spitalele din capitala armasarule…si la cat esti de pregatita tu, oaie cu cabina, doar Husiul te-a primit..dai din coate pentru Vaslui…hai sa vedem cand ajungi tu,,,speri ca sa ajunga presedinte de consiliu stapanul tau? viseaza….mult si bine…sprijin politic 0…data viitoare sa-si asculte sefii..ca el e doar un mic dar mic floc….iar marele poet, anterior politist/paralel ciripitor, s-ar preocupa mai bine de ce stie el sa nu faca….ca deja e penibil…iar tu timi…sugi la capra cea mai producatoare :))))…a inceput sa miroase a dezastru pentru voi…si nu uitati..lumea vorbeste…stim cu totii cum ati ocupat voi functiile cu care va dati asa mari…doar tampon pentru altii..asa ca ciocul mic si joc de glezna…

 18. Si mai du-te dracu de scarbos cu pula ta si cu sexu tau cu tot ca in afara de niste babe dupa care atarnau pieile si o nevrotica care a acceptat un bou langa ea , alta si aia mare pizda din cretesti city nimeni nu te-a vrut! Nici maica-ta nu te-a vrut ! Nici ficiora-tu nu vrea sa stie de tine la cat ai chinuit-o pe maica-sa psihopatule!!

  • dovedesti nu numai ca esti urata ca foamea, dar esti si proasta rau…..daca nu venea barza la tine, zau daca era cineva curios sa vada ce e sub hainele tale…nu mai saliva dupa Popa hidoaso, ca nici poza nu mai primesti maine…as fi pus o vorba buna la Popa..sa isi faca o pomana cu tine..dar se pare ca ai fi mancat poza si nu de alta, ajungeai pe mainile lui tataru….si era nasol….hai pa si viseaza…sau fa un sondaj de opinie…

 19. Dar dumneata de unde știi ca se sta la coada la asta micu?Pai eu nu am apucat niciodată sa ajung, te rog sa îmi spui se face programare sau pur și simplu ma așez la rand ,pe cine trebuie sa întreb?Îl doresc foarte mult și va rog sa ma înțelegeți ca îmi este greu sa aștept și dacă nu mai apuc?Sa știu sigur

 20. Daaaa!! Stim cate citate stie popa.si articole de legi stie. Da, o lupta intelectuala ar merge!! Parca aud : POPA: dar ce trebuie insulina intr-un spital?? Raspuns : esti prost!!
  POPA: o sa trimit mesaj alinei darie ca a gresit! Citatul meu din CL era a lui Andre Marlaux !! Ii arat eu ei .. vine vecinul ..
  Raspuns: Esti prost!! Citatul tau este fix a lui J.K Jerome. Seamana boule dar doar seamana ! Raiul tau e printre prosti care cad pe spate cand deschizi tu gura!! Nu esti destept fraiere! Cine te ridica sunt prostii din jurul tau. De asta nici nu te-au primit aia pe unde ai fost!
  Popa : ziarul distruge spitalul
  Raspuns: nu prostule tu il distrugi pentru ca ti-ai bagat pula in el din prima zi de mandat semn ca nemultumirile sunt enorme. Stai cot la cot cu medicii ” preainaltule, slavitule:” munceste in ma-ta si tu pentru banii pe care ii ridici!!

 21. Wow ,abia așteptăm să ne servească cu putulica lui mica ,dar nu ii este frica de BTS?ca alea nu mai trec doar cu spălatul, propunem sa folosească prezervativ și noi vom fi bucuroase sa ne infruptam din minunata lui pulicica,mulțumim anticipat ,ești un bărbat generos!

 22. jalnic…atat te duce capul..lupta corp la corp…ca o lupta intelectuala nu intereseaza pe bobita, ciocanita sau taranus…ca de moftic iuc departe de el asa ceva…

 23. agarici…Da voi ce cautati? De ce nu v-ati oprit in localitatile de unde va trageti? Erau prea mici pentru maretia voastra? Asta este… nu mai incapeti de Popa… va ia din stralucirea pe care nu am aveati oricum? O sa va inecati in propria ura… 4 care nu au nimic de spus in viata lor, se preocupa de viata lui Popa… balega… atat va iese…. Poate se trezesc cei din spital si realizeaza ca scopul vostru mizer distruge spitalul… latrati in alta parte ca nu va vrea nimeni la Husi… apendicite si hemoroiz

 24. eu va propun asa:sa se desfășoare o lupta dreapta corp la corp deși nu cred ca dorește Popa ca ia bătaie în felul asta ,el prefera sa se apare cu gura ,ca femeile și e păcat, ca asa putea și el sa își desfășoare barbatia

 25. bla bla …pute a cioban…nu iti aloca mai multe importanta decat e cazul bobarnacule…noroc de Popa ca aude lumea de tine..ca in consiliul local, pentru cetateni nu ai facut nimic..doar diaree verbala…urat mirositoare….mai schimba naftalina ca incepi sa deranjezi….pregateste te pentru intalnirea conspirationista….nu uita acasa hartiuta cu ce ti s-a dictat sa spui…vei ajunge primar cand va zbura porcul…guit guit

 26. Un betiv si jumatate
  Care da mereu din coate
  Pupa-n dos pe vine poate..
  Fie zi sau fie noapte!!

  Nimic n-ai realizat
  Doar rahat tu ai mancat
  Esti bolnav si micinos
  Un tampit nabadaios

  Nu mai fii tu afectat
  Ca -ti face rau la ficat
  Ia si bea o dusca buna
  Trage-te singur de pula!!!

 27. bobarnat si ciocoiu au comentat la gazetuta astazi..va antrenati pentru maine?? sa inteleg ca unul scrie pro Popa, altul contra Popa….ca altcineva cine si-ar pierde vremea cu astfel de nulitati?? cine totusi scrie versurile? bobarnat sau ciocoita?

 28. Popa este un limbric
  Paduchios si agaric
  Zice ca e futacios
  Dar si -o ia ades la dos:
  Au distrus rozeta lui
  Toti flacaii neamului
  Incepand de mic copil
  De -asta e asa fragil
  Iar la cap e bulversat
  De cacat mult ce-a mancat
  Mama lui este de vina
  C-a fatat asa jivina

 29. Popa tu pe urmele lui doctoru tataru nu ai sa ajungi sa calci in viata asta a ta complexatule!! Cat de prost poti sa fii sa te mai si zbati asa cu spume!! Te macina bai putulica!! Daca erai barbat nu ieseai ca boul de la el din cabinet sa rada toata chifurgia de tine! Ai calcat si tu in scuipatul managerei si te crezi ca ea! Cat de prost poti sa fii!!

  • Fereasca Dumnezeu sa calce pe urmele lui, s-ar murdari de cacat si molipsi de incompetență! Putulica este suficienta pentru a va umple gurile spurcate!

 30. Spune lunea asta slută/
  C-o Ralukă nefutută/
  Cu sloboaze infectate/
  De frustrări si răutate/
  Se apucă de razbel/
  Ca să facă un doctorel/
  Sa cedeze a lui scaun…/
  Doctorelul cel bengal/
  Dă scaunul matinal/
  Pentru’n tratament bucal/
  Orișicarui doritor/ Incepand cu’n senator/
  Devenit parșiv ministru si cu un suflet sinistru/
  Antrenor de avocati, bobarnati si alti cacati/
  Ce s-au vandut pe.nimic/
  Nelului, zis „apendic”

  Flakara…de la curul vostru

 31. Spune lunea asta slută/
  C-o Ralukă nefutută/
  Cu sloboaze infectate/
  De frustrări si răutate/
  Se apucă de razbel/
  Ca să facă un doctorel/
  Sa cedeze a lui scaun…/
  Doctorelul cel bengal/
  Dă scaunul matinal/
  Pentru’n tratament bucal/
  Orișicarui doritor/ Incepand cu’n senator/
  Devenit parșiv ministru si cu un suflet sinistru/
  Antrenor de avocati, bobarnati si alti cacati/
  Ce s-au vandut pe.nimic/
  Nelului, zis „apendic”

  Flakara…de la curul vostr

 32. Nu Panseluta de obicei el ia cucuri in gura de la Bobirnat de la Tataru si in general cam de la toata lumea !! De asta e atat de agitat probabil ca nu si-a luat demult doza. Lasa ca e luni CL doctore!! Esti pe mana lui Bobirnat atunci

 33. Wow ,pur și simplu genial domnule Popa!Sunt femeie și am rămas profund miscata de viteza cu care ați compus aceste versuri pline de profunzime și dacă și cucul dumneavoastră reușește sa pătrundă acolo unde trebuie atunci sunteți un bărbat adevărat!

 34. E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune!! Ce domnul popa ai inceput ca de obicei sa te bati cu femeile si copii?? Du-te de ii plateste pensie lui ficiora-tu!!

 35. Domnule doctor Popa, ce maimutza ati refuzați sa o omeniti cu un penis erect? Se pare ca aveti dușmani de sex feminin, nu este așa, strambelor?
  Ralucutza, cur de fier, umbla vorba prin carter, ca daruind o panseluta, ti-a umblat Nelu la putza, iar dupa noua luni jumate, cine iese din cetate? O maimuta bibelou, ce-i plimbata in landou, de Raducu far’un coi, ca pe al doilea ti-l dam noi, ca sa vada un eunuc, cum este sa futi cu cuc! Cenaclul Flakara ..de la curul tau!

 36. Vorbeste frumos! Nu am injurat nu am jignit doar am întrebat cine e savel..banui ca daca propune un vicepresedinte de partid este important si eu nu am auzit de el.

 37. Am banuiala că majoritate acestor mesaje sunt scrise de anestezista Ciocoiu (apropo, cum ai reușit, hidoaso,
  sa scapi de numele de imbecila, Dumitrache, luand numele altui imbecil ca si tine?)! Bai, caricatură, iti recomand sa te potolești, in caz contrar, te voi propune pentru a fi expusa la gradina zoologică, ca si exponat! Lasă aceasta preocupare si mai bine citeste o carte sau plimba-ti maimutele care iti compun familia! Mai mult, niste sport nu ti-ar strica, arăți ca un caltaboș expirat!!! Serios, mergi la munte si fa un salt de pe o stâncă, dar sansele sunt mici sa crapi, are si natura mandria ei!

 38. da esti tu vreo somitate in altceva decat mahala? instrument de joasa speta, frustrata…..vorbeste lumea ca stai cam mult in cabinetul lui tataru…presupunem ca discutati cazuri :))))…….dar nu se aude vorba…o fi pe muteste :)))

 39. D-le Herghelegiu, poate ar trebui să va ocupați de aceasta publicație infecta, să-i actionati in instanță, va pot susține in acest demers! Administratorul acestei pseudopublicatii ar trebui sa știe ca libertatea de exprimare nu este absolută si trebuie sa respecte anumite principii! Aveti mari șanse sa creați un precedent, D-le Herghelegiu!!

 40. Sunteti niște mizerabili, voi, comentatorilor de doi lei!! Bai, cretinilor, nu va mai luati de familia lui Herghelegiu, ce legatura are el si familia lui in toata povestea asta?? Cam cat de prosti sunteti sa comentați la adresa unui copil si a tatălui sau?? Până unde vreți sa ajungeti cu toate mizeriile voastre? Sunteti de râsul lumii, nu degeaba rad toți de moldoveni, sunteti saraci (nu numai cu duhul) si sunteti vai de mortii voștri!

 41. Ce vorbesti frate!! E la herghelegiu acum in acest moment:))) pfff ori isi face acolo amiaza .. poate la el acasa nu e patul comod sau poate il invata pe ala micu citate..numa ca d-le popa dumneavoastra incurcati autorii. :)) auzi la ciupilani !! Se dezic ei de popa!! Pfff

 42. Apoi mizerii face Popa ,nu noi ….acest individ plin de diplomație ,de realizări profesionale dar nu se înțelege ce cauta la Husi totuși dacă tot este un geniu ahahah…

 43. Da du-te !Chiar asa?Noi suntem nimeni ,asa e ,da ia zi tu cine e Popa ?Ți se pare ca dacă operează o apendicita 3 ore e cineva?Întreb și eu .Adică concret cine e Popa ca mai sunt medici chirurgi pe fata pământului, ca manager nici nu exista ,sa ne înțelegem.

 44. S-au terminat comentariile fara continut si au inceput atacurile la persoana….e amuzant cat de frustrati si prosti sunteti….si cat de nesemnificativi…aveti o viata trista..de apt din comentariile voastre reiese ca traiti degeaba…..oricat latrati, Popa va fi la fel….iar voi rusinea orasului, judetului….viata voastra este mizera nu din cauza lui Ciupilan si a familiei lui, nu din cauzaz lui Popa…viata voastra e mizera pentru ca sunteti incapabili sa realizati ceva….sunteti plini de venin. frustrari si sunteti fara demnitate, va lasati cumparati de 2 lei si promisiuni desarte….si veti fi tot mici si neisemnati si dupa ce Popa se va satura de prostia voastra…toate comentariile voastre de cacat, sunt pentri altii de teapa voastra…..

 45. Pai ce crezi tasu e tot un handicapat dacă își lasă progenitura pe mana lu Popa ,de regula cum începi sa profesezi din prima asa mergi o viata ,exact ca și cu șofatul, progenitura lu Herghelegiu se înțelege ce apucături va avea.

 46. Popa este un handicapat ,unul lipsit de orice urma de etica profesionala ,de respect fata de semeni ,un golan picat de nicăieri la Husi ,ultima plaja pe care putea sa ocupe .Și lumea e cu bun simt ,lumea ,care încă mai cauta acest individ fără scrupule ,lume săracă care nu știe ce drepturi are și unor puslamale le vine mănușă situația.

 47. Tatarule, ti s-a ordonat de la Bucuresti sa incetezi cu mizeriile ca faci partidul de ras…ti s-a interzis sa te mai lauzi in stanga si in dreapta ca te tine ministrul in spate pentru servicii facute… nu te linistesti…si acum crezi tu ca jihadul asta o sa ascunda nesupunerea ta?? … vezi ca planul tau pentru saptamana viitoare e esuat din start…faceti de ras partidul, murdariti doctrina si oamenii de buna credinta si onoare care fac parte din partid… rusine!!!

  • Nu manca cacat bai ,asta cu Tătaru, vezi ca eu sunt un fost pacient care îl cunoaște bine tare pe Popa cu neamul lui cu tot .Lasă pe Tătaru și nu mai manca cacat.

   • Distractiv…probabil esti unul din pacientii pe care i-a chemat acum 2 saptamani la cabinet tataru sa ii puna sa semneze o petitie impotriva lui Popa..si sa spuna ce nemaipomenit este el…hai trambite si turle…mai redusilor..s-ar putea sa aveti noroc…sa il ia greata pe Popa de voi si sa va arate cine e prostul si cine e desteptul…pana una alta, cred ca ar trebui sa respectati indicatiile…partidului nu ii place mahalaua voastra demna de iarmaroc…si s-ar putea sa ii ia lehamitea si pe cei de la capitala…cine rade la urma….v-ati gandit voi trei capete sparte sa va tineti de oameni ca raia de broaste….mai vedem…

 48. Nu cred asa ceva,bai ,da asta micu se crede un fel de zbir ,adică la Iași nu întra în operații cu doctori normali dar întra la Husi cu un dement,își bat joc de oameni ,pur și simplu,pana și dracu asta e deviat ,clar!

 49. A operat popa cu tudorica herghelegiu mana a doua( cred ca putin aiurea cel putin având in vedere ca domnisorul abia a terminat anul 1 de facultate) au operat un copil.. a injurat acest popa in timpul acelei marete operatii de apendicita de 3 ceasuri ..vaiiii peritii cu urechi de care zice el ca ii are au plecat au vomat de greata s-au intors ca erau in timpul aerviciului.. 3 ore au chinuit un amarat de copilas la o apendicita..cu tudor herghelegiu mana a doua si cu dementu asta urland mai mult decat operand vrand cred sa il impresioneze pe ala micu.. bai ala micu a lui herghelegiu tot asa a facut si la tact-o in burtă exact la fel..a rupt muschiul si l-a cusut de 3 ori si si-a bat p.. si-a scos etc iar tu copchile ai grija ca esti la inceput de drum ..intri cu asta si moare omul ..te ia parchetu ca mana a doua de nu mai profesezi o ora in viata ta. Intreaba-l pe taica-tau

 50. Cum sa spui domn la asa ceva ?A învățat carte degeaba ,ca asta are atitudine slugarnica și din frustrare vine la spital și începe sa se dea șef când el ,de fapt e la furat peste tot.In loc sa încerce sa aibă o legătură cu fiisu,sa fie cât mai des în preajma lui când se duce prin Iași ori umbla după pizde ,ori se bate cu adolescenți,ori mai înregistrează plângeri pe la tribunal.Important e ca se gătește,își baga gelul în par ,nu contează ca pe interior e un cacat împuțit.Mai găsește și câte o proasta care îl aciueaza pe la ea pe acasă .mai ales de la distanta ca dacă ar sta mai aproape s-ar lamuri repede cine e puslamaua.

 51. Nu știu dacă ați observat asta se perinda doar pe lângă persoane de la care are de obținut ceva ,în special oameni cu poziții sociale și pe care ii poate manipula mai ales.

 52. Și ce dracu sa ceri lu asta care nu are pic de demnitate ,asta care are pretenții de om superior cu cine poate și el ,nu trebuie sa se simtă și el superior ca în rest doar inima lui știe cât e nevoit sa stea în poziție de câine.

 53. Știm, știm cum îl apuca desenul ,numai ca nici la desen nu se pricepe ha ha ha ….bai Popa săracul de tine cât a trebuit sa dai din coate în viata asta ca să ieși și tu în fata cu ceva …te cred și înțeleg ca de aici și frustrarea și toată ura asta ,tu îți dai seama când pleci de lângă fântână lu Herghelegiu ce simți în realitate?Te uiți la ala și ți se pare ca e atât de cineva încât tu te simți un cacat în realitate ,cum strigat după Cristina în liceu ia zi:Cristinaaa îmi ridici adrenalina ,hai ca asa spune aia și rade de tine prin spate ,tu știi asta bai fraiere?Și, culmea va vizitați, o ardeți în preteneala și de fapt aia rad de tine prin spate,nu sunteți niște tâmpiți toți delaolalta?Tu le lingi tălpile, ii ridici în slavi și aia rad prin spatele tău de tine .Pai da ,la ăștia din familia Ciupilan le place sa ii consideri zei ,și pentru asta îți dau acolo o cafea sau un blid de mâncare ca ii distrezi bufonule. Iaca ce prietenie.

 54. Haide ma ce dracu . Toti grasii din lumea asta ar trebui sa stea cu matele pe afara pentru ca nu li s-a prins operatia. E operat de apendicita doar nu are burta spintecata cat trebuie sa fie taietura aceea?? Stie si el foarte bine ce si de ce..iar popa ii tine aproape sa nu cumva sa faca astia ceva sa scape de el . Daca stia ca nu se pricepe la grasi trebuia sa lase un doctor sa opereze

 55. Ti-e greata de toată familia asta strălucită Ciupilan ,periculoși ăștia mediocri dealtfel care au pus stăpânire pe orașul asta,sa plece dracului mosneagu asta depășit ca ne-am plictisit de fata lui de golan ,și asta își baga pula prin primărie când îl apuca ,urla și asta tot un bețiv și asta si-a bătut nevasta în viata lui și se futea pana și cu finuta ,voi credeți ca de ce îl tine aproape pe nălucul asta ,sunt din același aluat ,de asta nici nu i se pare deplasat ce face Popa ,sutati-l pe țigan bătrân când îl mai vedeți ,Coupilan minte cu usurinta cu care eu beau apa.Sa se ducă dracului odată besinosul care vine în spital și o face pe diplomatul .

 56. Pai în cazul asta nu îs niște tâmpiți ăștia din familia Ciupilan?mai tâmpiți chiar și decât Popa ,dacă e adevărat ce spuneți, se știe ce parsiv este și Herghelegiu ,credeți ca degeaba s-a grăbit sa iasă la pensie?Și nu l-a nenorocit când l-a operat Popa ,cică de gras lu asta nu i se prindea operația.

 57. Bai cata vreme masina lu popa sta mai mult trasa langa fantana lu herghelegiu decat in fata blocului lui cum ma-sa masii sa zici ca el nu-i in functie cu sprijinul familiei?? Cat de boi ne considerati wei , sa mearga chiulica a nostru la arcadia saptamani intregi si sa incerce sa repare aia ce a strica manageru vostru stralucit si voi sa credeti inca ca asta mai valoreaza ceva?? A mai operat o ciupilanca de-a voastra nu dau nume si a murit aceea in aceiasi zi!! Mai terminati dracu cu pericolu asta!! Da, ciupilanca de pe langa petrom daca nu ma insel!! Ce atata ca are dracu ceva cu incompetentu?? Credeti ca targu asta nu stie??

 58. toate evaluarile si examenele d -nului popa au fost trecute in lumea medicala de reala performanta ca fiind ” ca sa fie”… se accepta astfel tacit ideea ca i s-a dat nota de trecere cu mila si maxima indulgenta adica ” suficient” cat sa nu se faca de ras..efervescenta interventionista limitata la hemoroizi si varice ca restul ..cam trec in nefiinta reprezinta zestrea lui chirurgicala..in schimb ” opereaza” frenetic pe hartie, si fara gres desigur! Toate sunt cu scheme convingator desenate realizand astfel operatii pe hartie la care doar viseaza si numai acolo ii ies..ca manager e la fel

 59. Ba Replica ce zici tu aici e un fel de rade hârb de oala sparta,nu aveți pic de jena voi ăștia din gașca lu Popa ,nu va e rușine,asta cum e proptit în scaun?nu pentru atitudinea slugărnica fata de familia Ciupilan sau ce?A susținut asta vreun examen și nu știm noi?

 60. Domnul popa , dumneavoastra din contra stim ca vi s-a promis post mare si gras la vaslui .. fara pupat ..fara ..asa pe ochii dumneavoastra bulbucati , pardon frumosi, pe ochi frumosi vi s-a promis post de director medical .. consiliu s-a implicat in transfer prin insusi Boss.. dar medicii de acolo destepti si uniti au zis la raportul de garda ” de ce vine??ii trebuie sonda blackemore??” Dumneata care esti in domeniu stii de si pentru cine se foloseste aia..

 61. Da stim si noi cantecul lui bordea.. Popa pupa banii mei..plus carasu lui ciupilan ,papucul lui boeru ,mana lui Tatucu, si a oricarui ii arunca zgarciul de pe un os..doar asa a ajuns si el unde e..jucand poker cu tudorica si dand cu limbi pardon cu limba pe afise electorale :))

 62. Si poate ne zice timofticiuc ce a cautar azi la spital, in birou la tataru…. Si-a uitat bobarnat ieri hartiuta cu urmatoarele mizerii pe care trebuie sa i le faca lui popa 😂😂😂😂? Sunteti penibili…. Mici mici dna nimeni.. dnul nimeni…. Frustratel… pupati bine inelul ca doar aveti promisiuni…si tatarel a demonstrat ca se tine de cuvant… doar l-a premiat pe timofticiu zis marcel boul ca ii ridica statuie …l-a luat cu el la Bucuresti, sa vada si provincialul capitala… asa si acum… unuia i s-a promis primaria daca sta slugarnic bine… alteia avansare in judet …. Ce destepti va credeti voi… numai ca faceti confuzii…. Popa nu pupa nici un inel…. Maxim sa il ia greata de voi, slugarnicilor…. Si pt comentariile gen Popa scrie… Popa nu da doi bani pe articolele voastre fara continut… nu s-ar cobora la nivelul de a va raspunde….nu are asa mult timp ca voi: dnul/dna/frustratel/parazitel sa stea sa comenteze 🐇🐇🐇🐇

 63. Adica dna nimeni, eu nu sunt Popa… daca vrei sa vorbesti cu el, suna-l sau mai bine scrie-i un mesaj pe care apoi sa-l dai la fituica… esti penibila… se aude ca ti s-a promis post la spitalul judetean Vaslui daca participi la mazilirea managerului…tot de la pereti 😂😂😂

 64. Adica eu ce inteleg din ce scrie popa este asa: 1.urmareste cabinetele doctorilor/ oamenii din spital pe camere fara sa fie reclamata o infractiune si 2. Peretii au urechi adica ai instalat inregistrari audio in cabinetele doctorilor?? :))) este cumva un pic ilegal?? Pe tine te cred in stare la cat de obsedat de control esti.. mai stii examenul in care ai cautat in telefonul unui medic lucru pe care legea nu -l permite nici intre soti… tu te joci …

 65. Iar aici ai avut intr-un singur punct dreptate ,e adevărat spitalul nu are bani pentru ca e în subordinea primăriei ,asta e moștenirea lăsată de Ciupilan ,dacă va uitați la Iași ce condiții are spitalul Sf Spiridon o sa ziceți la Husi e parfum ,ideea e alta Popa trebuie sa înveți sa comunici cu oamenii ca sunt colegi, aparținători, pacienți revizuieste-ti comportamentul ca tu nu ești băiat prost.

 66. Ei hai ca nu e nimeni mic ,sau Popa vreun mare ,sa lăsăm asta cu micimea ,ca dacă ne luam după teoria lui Freud legat de …..nu știm care se scoate în vreun fel,Popa ,Bobarnat sau Tătaru…ca ăștia toți sunt scunzi ,încă odată toți ăștia sunt o apa și un pământ stricați la cap pentru putere.

 67. Mai amaratule, asta cu comentariul a prost uita-te cati pacienti stau la usa dr tataru si cati la tine?? Cati se transfera de la tine la Tataru.. nu mai manca cacat. Niciun articol nu a criticat medicii ..acolo in afara de tine toti stiu ce au de facut…vezi de incompatibilitati de munca , crezi ca primarul nu stie?? Daca tot au peretii urechi inca din upu a aflat ca o luna nu ai trecut pe la serviciu… hai pa !! Repet bun prost avocatul bobirnat a ajuns ceva in viata..altii dorm in santuri si convoaca conferinte de presa

 68. Popa, stai ca se scot posturile la concurs … in targ se stiu preturile ..sa vedem DNA -ul daca le-a auzit .. uite bun prost cum e bobirnat cel putin o persoana s-a ardesat pentru plangere..

 69. POATE VA SPUNE BOBARNAT DE CE A FOST INVITAT DE DUMITRACHE IN SEDINTA CA…SAU POATE VA SPUNE DE CE, DUPA SEDINTA A URCAT LA SEFUL SAU, TATARU SA-I DEA RAPORTUL DESPRE CE S-A DISCUTAT IN CA SI DACA A REUSIT SA CONVINGA PRIN MINCIUNILE TICLUITE DE EI IMPOTRIVA MANAGERULUI…POATE VRETI SA SCRIETI SI DESPRE SLUGARNICIA LUI TIMOFTICIUC SI DESPRE INTELEGEREA CU TATARU DE A SCRIE ARTICOLE NEADEVARATE CU SCOPUL DE A-L DETERMINA PE MANAGER SA ISI DEA DEMISIA…SUNTETI NISTE PENIBILI…FAPTUL CA ATI ADUNAT 2-3 OAMENI LANGA VOI CU PROMISIUNI DESARTE NU VA ASIGURA REUSITA…STIM CA, TOATA SARADA ASTA ESTE PORNITA DE TATARU, CARE NU ACCEPTA CA POPA ESTE UN CHIRURG MULT MAI BUN DECAT EL…S-A DECLARAT IMPARAT IN TARA ORBILOR SI CANND A VENIT POPA I-A CAZUT TRONUL….ASTA O SPUNEM NOI, OAMENII CARE STAM LANGA CEI DOI ZILNIC….AMBALAJE, CARTOANE SA ASCUNDEM NEPUTINTA, FRUSTRAREA…ATI CREAT ARTIICIAL DOUA TABERE IN SPITAL SI NU FACETI DECAT SA ADUCETI RACA SI INVIDIE…CREDETI CA AM UITAT CANND ERA TATARU MANAGER?? CE A FACUT EL PENTRU SPITAL? NIMIC…DOAR NE INJOSEA PE NOI ANGAJATII, CREZANDU-SE STAPANUL SPITALULUI….NU MAI MANCATI CIUPERCI DE MANAGER…EL FFACE PENTRU INSTITUTIE TOT CE POATE..ABSOLUT TOT…NU DA CURS BARFELOR, ZAZANIILOR…NU COBOARA URECHEA LA BARFE SI CONFLICTE ARTIFICIALE CREATE FARA SENS…MANAGERUL SA FIE CRITICAT ATUNCI CAND ARE SPITALUL BANI SI EL II GESTIONEAZA PROST…DEOCAMDATA, TOTI BANII PE CARE I-A AVUT I-A GESTIONAT RATIONAL INCERCAND SA ASIGURE TOT CE TREBUIA PENTRU FFUNCTIONAREA SPITALULUI…MANCATI RAHAT DE MEDICAMENTE ETC..E O PROBLEMA LA NIVEL NATIONAL….TOATE PRETURILE AU EXPLODAT…ALIMENTE, UTILITATI, MEDICAMENTE ETC…SI CHIAR SI ASA A ACUT TOT POSIBILUL SA TINA SPITALUL FUNCTIONAL….SA RASPUNDA BOBARNAT, DETINATORUL ADEVARULUI ABSOLUT SI MARIONETA CUI STIM NOI, CATI BANI A ALOCAT CONSILIUL LOCAL SPITALULUI??!! MAI PUPET, MAI STIM SI NOI LUCRURI….SI VEZI CA AI SEGMENTE PE CARE NU LE POTI ACOPERI CU TOATE PLANURILE VOASTRE MURDARE….CAND A ZIS POPA DE O PLANGERE PENALA IN CONSILIUL LOCAL AI LUAT FOC…DE LA ASTA TE-AI PORNIT?? ZICI CA AI CARIERA IREPROSABILA(MAI VEDEM), DE CE TI-O MURDARESTI CU CEVA CE NU TE PRIVESTE?? LASATI NE IN PACE CU NOROIUL VOSTRU PE CARE IL ARUNNCATI PE SPITAL SI CORPUL MEDICILOR, ASISTENTILOR ETC , CETATENII AU NEVOIE DE NOI, NU DE MIZZERIILE VOASTRE….DE CE NU SPUNETI DE CE DUMITRACHE ARE URA PE POPA SI IL SLUGARESTE PE TATARU?? SA NE SPUNE CE S-A INTAMPLAT CU SOTUL..DE CE NU MAI LUCREAZA LA SPITAL…SI CINE I-A GASIT LOCUL ACTUAL DE MUNCA….VOI NE CREDETI PROSTI?? SI SA MAI STITI CEVA…SI MORT DE BEAT, POPA E LA MII DE KM DISTANTA PROEFSIONAL DE TATARU….DE CE? PENTRU CA E UN DOCTOR DEDICAT, II PASA DE PACIENTI SI E SI FOARTE BINE PREGATIT…TATARU E DOAR UN DOCTOR BUN…VEDETI VA FIECARE DE PROFESIA VOASTRA…POATE INCEPEM FOILETONUL..SA PEREZANTA CE STIM NNOI, CEI DIN SPITAL, DE FIECARE DINTRE CEI IMPLICATI…CA STIM MULTE…PERETII VORBESC…POATE MAINE VOM RELATA CE A DISCUTAT TATARU CU BOBARNAT IERI, IN CANINETUL LUI TATARU, DUPA SEDINTA DE CA…DACA TOT OPINIA PUBLICA TREBUIE SA STIE ADEVARUL….
  mai bine ai explica Bobarnat cati bani a alocat consiliul local pentru spital si managerul i-a cheltuit prost….nu il demit pentru ca nu a gresit cu nimic…eu zic sa iti pregatesti lucrarile juridice si sa lasi teoriile fantasmagorice…nu crezi ca s-a prins toata lumea ca tu, dumitrache, tataru, cu sprijinul lui timofticiuc orchestrati tot siretlicul asta?? ..unul plange dupa succesul sau inexistent….altul plange dupa faptul ca a fost prins cu falsul…altul se da la fund…unul plange dupa barbat su…si e vina lui Popa ca sunteti voi mici….:))))….lasati spitalul in pace ca ne-am saturat de voi

 70. Soțul acelei persoane trebuia sa ii zică, bine domnule revin mâine ziua sa discutam altfel și îl privea fata în fata și fără nicio frica ii fugea un pumn în bot și își lua soția frumos ,pe semnătura și o transfera altcuiva ,pai nu noi suntem fraieri?

 71. Și întreb încă odată, nu Rotaru l-a propulsat?nu la ea acasă stătea nopțile și îl omenea?Bai eu intreb:nu ăștia de fapt îl țin în brate pentru ca de fapt au lăsat o moștenire de cacat?Hai mai fraților gândiți logic,ca nu e Popa vreun zbir și e singur pe planeta?

 72. Nu doar despre politica este vorba ci despre mentinerea in functie a unui om cu care nu poti comunica deloc. Orice om care te asculta, care nu iti ia problema cu care te duci in ras, care nu te trateaza de parca timpul lui e atat de pretios incat nu meriti sa il piardă cu un gunoi ca tine desi poate tu stii mai multe ca el poate ai idei mai bune ca el pentru a mergeucrurile, si ceausescu avea sfatuitori.. numai de cate ori stiu eu ca doctorita rotaru fost managera a vrut sa il invete cum sa faca lucrurile pentru spital si a facut un circ ..a facut-o hoasca batrana si alte mizerii pe care daca esti intreg la minte nu le spui unei femei mai in varsta decat maicata..apoi pune-te in locul sotului persoanei care l-a sunat seara dupa 23 pentru o problema de spital si el i-a raspuns ca la ora aceea numai despre sex vorbeste…..cine scrie aici nu-i nebun sa nu scrie fara dovada. Si multe multe altele!!

 73. Adică voi mai credeți ca în PNL e altceva?Dacă stam sa ne uitam în urma PSD a dat la oameni,PNL a luat ,nu despre asta vorbim ,vorbim de calitatea umana îndoielnică a ăstora din Județul Vaslui mai ales ,pe lângă faptul ca politica din România e decăzuța, uitati-va ce se întâmplă la București în Parlament ….te întrebi, inafara de bani și putere ăștia mai întrevăd ceva la orizont?

  • Noaptea mintii:Daca ai fi atent la ce te inconjoara ai vedea ca exista o ora de iarna ..si una de vara .pur si simplu cand trebuia sa se treaca la ora de iarna nu s a facut. Uite asta apare cu 15 : 16 cq ora

 74. Dacă Solomon și Popica nu se dezic de Buzatu, înseamnă că accepta FURTISAGURILE acestuia. Logic, socotindu-l ca un tata, implicit, VOR FACE SI EI LA FEL, după cum i-a învățat tat-su.
  Asadar, PSD CURAT MURDAR!
  Acesta a fost PSD mereu!

 75. Când politica întra în astfel de instituții asa se întâmplă,ca ,de fapt prind la iluzia de putere toți,ce ma uimește pe mine e ca dacă asta e nebun se presupune ca noi ,ceilalți, suntem normali ,ca atare te uimește poziția lui Ciupilan ,pentru ca el l-a numit și nu se poate sa nu fi văzut, încă de la început el și sorsa chiar, devierile de la un comportament normal….deci cine e mai nebun?Dacă a ajuns Boeru sa tipe la Popa ,care ,nu știu cata pregătire are și asta ….doamne ferește ce haos .Și totul dintr-o dorința de putere ,căci bărbații trăiesc unii pentru alții, sa demonstreze care e mai breaz dintre ei….nu știu cât afectează asta bolnavul,omul simplu care calcă pragul unui spital….ma rog lui Dumnezeu sa nu ajung fără putință.

 76. Mai, una peste alta deficitul nu este de nerecuperat ca bietii doctori muncesc , ei isi fac treaba , asistente infirmiere la fel… ce te faci cu comportamentul acestui manager care este iesit de sub orice normal?? Cu abuzurile lui , cu hartuirea?? Cum sa poata lucra in asa mediu?? Este clar de ce au stat domnii acolo..l-au flancat pe psihopat pentru a nu isi scoate la iveala manifestarile lui ..daca nu-i cum vrea el indiferent daca nu e legal de exemplu face moarte de om!! Pentru PSD este un moment foarte nasol daca il demit pe asta ( desi , desi l-ar zvarli si maine antipatia lor fata de domnul fiind vie si vizibila si tot ce vrei) ar sari ceilalti si ar zice : vedeti, v-am zis noi ca este nebun incompetent etc. Asa ca baietii pana la alegeri il vor flanca si vor controla indeaproape , succes cu asta pt ca-i foarte greu nefiind impulsiv

 77. Încă un exemplu care releva cum PSD, prin incompetenții sai membri, își bat joc de banul public, adică de noi, contribuabilii!
  Afara cu mafia PSD!
  Orice alt partid este mai bun!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.