spot_imgspot_img
17.6 C
Vaslui
30-sept.-2023

Cu un ansamblu rutier și o remorcă neînmatriculată, a vrut să treacă Vama Albița!

- Advertisement -
CERCETĂRI… Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

NU A TRECUT… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări pe numele unui tânăr, care tracta o remorcă neînmatriculată.

În data de 05 septembrie a.c., în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, o persoană cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 30 de ani, care conducea un ansamblu rutier format dintr-un autocamion și o remorcă. „Cu ocazia efectuării controlului, colegii noștri au constatat că remorca atașată nu este înregistrată sau înmatriculată. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate”, a precizat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui, comisar de poliție Irina Mirică.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.