0.8 C
Vaslui
01-dec.-2022

Cultura de canabis descoperita intr-un apartament din municipiul Bacau

- Advertisement -

– doi barbati risca pina la 15 ani de inchisoare pentru ca in apartamentul unuia dintre ei a fost descoperita o cultura in-door de canabis – drogurile se vindeau pentru sume cuprinse intre 50 si 100 lei doza – cei doi sint cercetati pentru trafic de droguri de risc

Importante forte de interventie rapida au desfasurat in municipiul Bacau o actiune de prindere in flagrant a unui tinar de 20 ani, in timp ce incerca sa vinda canabis catre doi consumatori. In urma flagrantului, politistii au efectuat doua perchezitii domiciliare la locuinta tinarului de 20 ani si la domiciliul unui barbat in virsta de 39 ani. “In locuinta acestuia din urma, politistii au identificat o cultură in-door de canabis in mediu controlat. In balconul si in baia locuintei au fost gasite 52 ghivece cu plante de canabis in diferite stadii de crestere, in greutate totala de aproximativ 400 g. Au fost identificate si ridicate obiecte si aparatura necesare cultivarii canabisului, respectiv tubulatura si ventilatoare pentru aerisire, lampi speciale pentru iluminat si incalzit”, a precizat inspectorul narcisa Butnaru, purtator de cuvint la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Bacau.

Drogurile se vindeau prin intermediar

Politistii au stabilit in urma cercetarilor faptul ca barbatul de 39 ani a infiintat la domiciliul sau o cultura de canabis, drogurile rezultate fiind comercializate zilnic, in principal prin intermediul baiatului de 20 ani, dar si direct, pentru sume cuprinse intre 50 si 100 lei doza. Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Bacau au dispus masura retinerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infractiunii de trafic de droguri de risc. Potrivit Legii nr. 143/2000, privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri, cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vinzare, vinzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpararea, detinerea ori alte operatiuni privind circulatia drogurilor de risc, fara drept, se pedepsesc cu inchisoare de la 3 la 15 ani si interzicerea unor drepturi.

www.ziaruldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.